Çanakkale, Burdur, Bursa ve Burhaniye Adliyesi Personel Alımı Sonuçları Açıklandı mı? Adalet Bakanlığı ve CTE Sonuçları 2021

Bursa, Burdur, Çanakkale Adliyesi tarafından yapılan memur alımının sonuçları için bekleyişte sona eriyor. İKM, katip, mübaşir ve diğer kadrolara yapılan alımın sonuçları bekleniyor.

Çanakkale, Burdur, Bursa ve Burhaniye Adliyesi Personel Alımı Sonuçları Açıklandı mı? Adalet Bakanlığı ve CTE Sonuçları 2021

Bursa, Burhaniye, Burdur, Çanakkale Adliyesi memur alımı sonuçları açıklandı mı?

Bursa, Burdur, Çanakkale Adliyeleri bünyesine en az lise mezunları arasından infaz koruma memuru, büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi), hemşire, sağlık teknikeri, teknisyen, destek personeli (şoför), destek personeli (aşçı), destek personeli (kaloriferci), Zabıt Kâtibi, Mübaşir, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Şoför, Aşçı, İşaret Dili Tercümanı alımı yapılacağı açıklandı.

İlanlara başvuruların alınmasının ardından sonuçlar beklenmeye başladı. Sonuçlar için geri sayımda sona gelindi. 

İKM alımında alınacak sayının 3 katı mülakatlara çağrılacak.

Katip alımınd alınacak sayının 20 katı, mülakatlara çağrılacak.

Mübaşir alımında alınacak sayının 3 katı, mülakatlara çağrılacak.

Güvenlik görevlisi alımında 3 katı aday mülakatlara çağrılacak.

Siz kaç KPSS ile hangi kadroya başvuru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Sonuçların 25 Mart tarihinden itibaren açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN