BOTAŞ'tan 268 Personel Alımı Sonuçları Duyurusu

BOTAŞ bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruda 268 kamu işçisi alımı sonuçları ve başvuru bilgileri hakkında önemli ifadelere yer verildi.

BOTAŞ'tan 268 Personel Alımı Sonuçları Duyurusu

BOTAŞ'tan personel alımı açıklaması.

268 kişilik pesonel alımı ilanı başvurularının alınmasının ardından BOTAŞ bir son dakika açıklamasında bulundu. Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ tarafından "25 Ocak 2021 / 29 Ocak 2021 Tarihli Personel Alımına Yönelik İŞKUR İlanları Hakkında" başlığı ile yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

BOTAŞ bünyesinde istihdam edilmek üzere 25 Ocak 2021 - 29 Ocak 2021 tarihleri arasında İŞKUR’da yayımlanan personel alım ilanlarımıza müracaat edip İŞKUR tarafından Kuruluşumuza gönderilen nihai listelerde adı yer alan adayların dikkatine;

Kuruluşumuzun iş gücü ilanında aranılan şartları taşıyıp taşımadığınızın kontrolü amacıyla 10.02.2021 - 19.02.2021 tarihleri arasında www.botas.gov.tr internet adresinde yer alan “Aday Bilgi Sistemine" giriş yaparak aday bilgi formunu doldurmanız ve aşağıda belirtilen belgeleri sisteme yüklemeniz gerekmektedir.

Kuruluşumuzca yapılan değerlendirme neticesinde yanlış beyanda bulunduğunuzun tespit edilmesi veya ilgili belgeleri yukarıda belirtilen tarihe kadar “Aday Bilgi Sistemine” yükleyip başvuru işlemlerinizi tamamlamadığınız takdirde, durumunuz İŞKUR` a bildirilecek ve yerinize ek listeden aday gönderilmesi talep edilecektir.

Belgelerinizin incelenmesi neticesinde başvuruda aranan şartları taşıdığınızın tespit edilmesi halinde ise hangi tarihte sözlü sınava tabi tutulacağınız Kuruluşumuz tarafından daha sonra duyurulacaktır.

Bilgi edinilmesi rica olunur.

ADAY BİLGİ SİSTEMİNE BAŞVURU ESNASINDA YÜKLENECEK BELGELER  

  1. Vesikalık Fotoraf
  2. Diploma veya E Devlet’ten alınacak Yükseköğretim Mezun Belgesi
  3. E-Devlet' ten alınacak Askerlik Durum Belgesi
  4. E-Devlet' ten alınacak Adli Sicil Belgesi
  5. İlanda Yer Alan Şartlara İlişkin Diğer Belgeler (Tecrübe, Sertifika, vb.)

Başvuru yapmak için tıklayın

NİHAİ LİSTEYE NASIL BAKILIR?

Nigai listeye bakmak için esube.iskur.gov.tr adresine gitmeniz gerekmektedir. Bu sayfaya gidip giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ BAŞVURULARIM kısmına tıklayın. Daha sonra altta BOTAŞ'a yaptığınız başvuruyu göreceksiniz. Burada nihai liste linkine tıklayabilirsiniz. Eğer o link yoksa İlan numarası kısmına tıklayın ve açılan ekranın lt kısmında nihai listeye gidebilirsiniz.