Bekilli Belediyesi Memur Alımı Sonuçları Açıklanıyor

Bekilli Belediye Başkanlığı memur alımı başvuru sonuçları için geri sayım sona erdi. Belediye, 6 Ağustos günü sonuçları açıklayacağını duyurmuştu. Ancak sonuçlar hala açıklanmadı. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Bekilli Belediyesi Memur Alımı Sonuçları Açıklanıyor

Bekilli Belediyesi memur alımı sonuçları açıklanıyor.

Bekilli Belediye Başkanlığı, 657 Sayılı Devlet MemurlarıKanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere; “Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre  kamu personeli alımı yapacağını duyurmuştu. Memur kadrosuna yapılacak alım için başvurular Temmuz ayında alınmıştı.

60 ve 65 KPSS puan şartı ile Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Bilgisayar İşletmeni, Memur, Tekniker ve Zabıta Memuru kadrolarına yapılacak memur alımında başvuruların sona ermesinin ardından sonuçlar beklenmeye başladı.

BELEDİYEDEN DUYURU

Belediye tarafından daha önce yayımlanan duyuruda başvuru sonuçlarının 6 Ağustos 2020 günü açıklanacağına ve mülakatların 17 Ağustos 'ta başlayacağına yer verilmişti. Ancak henüz başvuru sonuçları açıklanmadı. 

Belediye duyurusu şu şekilde:

Belediyemiz tarafından adayların T.C Kimlik numarası ile ÖSYM kayıtlarının uyumu kontrol edilmek suretiyle KPSS puanlarına göre sıralanarak, en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının beş katı oranında aday sözlü sınava çağrılacaktır.

Sınava çağrılacak son sıradaki adayla aynı puana sahip olan diğer adaylarda sınava çağrılacaktır. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar ve KPSS puanları ile sınav yeri ve zamanı 06.08.2020 günü Belediyemiz www.bekilli.bel.tr internet adresinden ilan edilecektir. 

Başvuruları kabul edilip sınava çağrılan adaylara Belediyemizce düzenlenen ve adayların kimlik bilgileri ile sınav yeri ve tarihinin bulunduğu ‘’Sınav Giriş Belgesi’’ gönderilecektir. Bu belge sınava girişte ibraz edilecektir.

Sınava katılma hakkı elde edemeyen adaylara herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

Sınav giriş belgeleri sınava girmeye hak kazanan adaylara başvuru formunun iletişim bilgileri bölümünde belirtmiş olduğu adrese gönderilecektir. Başvuru formunda belirtilmiş olan adres tebligat adresi olarak kabul edilecek olup, hatalı adres bildirimleri başvuranın sorumluluğundadır.

Hatalı adres bildirimi sebebiyle postada oluşabilecek gecikmeler veya postanın ulaşmamasından Belediyemiz sorumlu tutulamayacaktır.

Sınava katılmaya hak kazanamayan adaylara herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

6 Ağustos günü sonuçlar açıklanmadı. Sonuçların bugün gün içinde açıklanması bekleniyor.  Siz de aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız kadroyu ve KPSS puanınızı yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN