Aydın Balıkesir Bartın Adliyesi Memur Alımı Sonuçları Açıklandı mı? | Adalet Bakanlığı CTE Personel Sonuçları 2021

Aydın Adliyesi, Balıkesir Adliyesi ve Bartın Adliyesi memur alımı sonuçları için geri sayımda sona gelindi. İKM, katip, mübaşir, güvenlik görevlisi ve diğer kadrolara yapılan alımın detayları yazımızda.

Aydın Balıkesir Bartın Adliyesi Memur Alımı Sonuçları Açıklandı mı? | Adalet Bakanlığı CTE Personel Sonuçları 2021

Aydın Balıkesir Bartın Adliyesi sonuçları açıklandı mı?

Adalet Bakanlığı ile CTE, Aydın , Balıkesir ve Bartın Adliyeleri ile cezaevleri bünyesine en az lise mezunları arasından personel alımı yapacağını açıkladı. KPSS 70 puan şartı ile yapılan memur alımında sonuçlar için bekleyiş devam ediyor. 

Aşağıdaki kadrolara yapılan memur alımında sonuçlar için geri sayım sona eriyor:

infaz koruma memuru, büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi), hemşire, sağlık teknikeri, teknisyen, destek personeli (şoför), destek personeli (aşçı), destek personeli (kaloriferci), Zabıt Kâtibi, Mübaşir, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Şoför, Aşçı, İşaret Dili Tercümanı

İKM

"-İnfaz ve koruma memuru pozisyonlarına yapılacak atamalarda boy kilo ölçümü merkezi sınavda alınan puanlar esas olmak kaydıyla, en yüksek puandan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının 3 (üç) katı kadar aday çağrılacaktır. Son adayla aynı puana sahip olan adayların tamamı boy-kilo ölçümüne alınacaktır."

Siz kaç puanla İKM alımına başvuru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

ZABIT KATİBİ

"Merkezi sınav puanlarına göre en yüksek puandan başlamak üzere her bir adalet komisyonu için ilan edilen pozisyon sayısının 20 katı aday uygulamalı sınava çağrılır. Son sıradaki adayla aynı puana sahip olan adayların tamamı uygulamalı sınava alınır. Uygulamalı sınavda başarılı olanlar arasından doğru kelime sayısı esas alınmak kaydıyla en fazla doğru kelime yazan adaydan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının üç katı aday sözlü sınava çağrılır. Son sıradaki adayla aynı sayıda doğru kelime yazan adayların tamamı sözlü sınava alınır.

Siz kaç puanla zabıt katibi alımına başvuru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz."

MÜBAŞİR ALIMI

Merkezi sınav puanlarına göre en yüksek puandan başlamak üzere her bir adalet komisyonu için ilan edilen pozisyon sayısının 3 katı aday sözlü sınava çağrılır. Son adayla aynı puana sahip olan adayların tamamı sözlü sınava alınır.

Siz kaç puanla mübaşir alımına başvuru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ

Merkezi sınav puanlarına göre en yüksek puandan başlamak üzere her bir adalet komisyonu için ilan edilen pozisyon sayısının 3 katı aday (son sıradaki adayla aynı puana sahip olan adaylar da dâhil edilecektir.) içerisinden boy ve kilo şartını taşıyanlar sözlü sınava katılmaya hak kazanır.

Siz kaç puanla koruma ve güvenlik alımına başvuru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

İCRA KATİBİ

"Adaylardan, merkezi sınavda aldıkları puana göre en yüksek puandan başlanarak her bir sınavı yapacak adalet komisyonu için ilan edilen pozisyon toplamının 20 katı kadarı, uygulama sınavına girmeye hak kazanacaktır. Buna göre yapılan sıralamada, son sıradaki adayla aynı puana sahip olan adaylar da uygulama sınavına girebilecektir"

Siz kaç puanla icra katibi alımına başvuru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

SONUÇ SAYFASI

Sonuçlar için geri sayımda sona gelindi. Sonuçların önümüzdeki haftadan itibaren 25 Mart tarihinden itibaren açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN