ASDEP Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı-İşte KPSS Taban Puanı

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı ve ASDEP personeli alımı başvuru sonuçlarına , KPSS taban puanlarına yer verildi.

ASDEP Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı-İşte KPSS Taban Puanı

Son dakika : ASDEP sonuçları açıklandı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2019 yılının sonunda 1000 ASDEP personeli alımı için başvuruları almıştı. Başvuruların alınmasının ardındna sonuçlar bekleniyordu. Yaklaşık 3,5 ay geçtikten sonra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bir duyuru yayımladı ve ASDEP personeli alımında mülakata girmeye hak kazananların listesi ile KPSS taban puanlarını duyurdu.

Sonuç duyurusu şu şekilde:

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sözleşmeli Aile Sosyal Destek Personeli (ASDEP) Alımı Sözlü Sınavına Katılacak Adaylara İlişkin Duyuru

20 Kasım 2019 tarihinde duyurulan ve özel şartları ilan edilen Sözleşmeli Aile Sosyal Destek Personeli (ASDEP) alım sınavı için başvurular 27/11/2019 – 06/12/2019 tarihleri arasında alınmış olup, yapılan inceleme sonucunda KPSS puan sıralamasına göre sözlü sınavına katılmaya hak kazanan adaylar belirlenmiştir.

Alanlara göre oluşan en düşük ve en yüksek puanlar aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Adayların değerlendirme sonuç sayfasında belirtilen tarih ve saatte geçerli kimlikleri ile belirtilen adreste hazır bulunması gerekir.

DEĞERLENDİRME SONUCUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Aşağıdaki yorum kısmından sonucunuzu yazabilir , diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

ASDEP personelleri bu sayfada: Bilgi alış verişi için   TIKLA KATIL