Asayiş ve Komando Jandarma Uzman Erbaş Temini Duyurusu

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda asayiş ve komando uzman erbaş alımı durum güncellemesine yer verildi. İşte Jandarma uzman erbaş temininde son durum.

Asayiş ve Komando Jandarma Uzman Erbaş Temini Duyurusu

Jandarma 'dan art arda uzman erbaş duyuruları.

Jandarma Genel Komutanlığı asayiş ve komando uzman erbaş alımında güncelleme duyurusu yayımladı. Yayımlanan duyurularda 2019 yılı 1. dönem asayiş ve komando uzman erbaş alımında 1, 2 ve 3 'üncü grupta  mülakatlara giren , mülakat aşamalarını başarılı şekilde geçerek sağlık kuruluna sevk edilen adayların durumuna yer verildi.

Sağlık Kurulu raporu alarak jandarmaya gönderen adaylar,  eğitim duyurusu için aylardır bekliyordu. Jandarma Genel Komutanlığı tarafından bugün yayımlanan duyuruda 2019 yılında 1., 2. ve 3.ç grup mülakat aşamalarında başarılı olarak eğitime katılış duyurusu bekleyenlerin son durumuna yer verildi. 

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Dairesi resmi internet sayfası aracılığıyla yaymlanan duyurularda şu ifadelere yer verildi:

2019-1 DÖNEM III.GRUP (EKİM 2019) UZMAN ERBAŞ ADAYLARININ DURUMUNA İLİŞKİN GÜNCELLEME DUYURUSU    23.03.2020 16:44

2019-1 DÖNEM II.GRUP (TEMMUZ 2019) UZMAN ERBAŞ ADAYLARININ DURUMUNA İLİŞKİN GÜNCELLEME DUYURUSU    23.03.2020 16:42

2019-1 DÖNEM I.GRUP (MAYIS 2019) UZMAN ERBAŞ ADAYLARININ DURUMUNA İLİŞKİN GÜNCELLEME DUYURUSU    23.03.2020 16:40

Güncel durumunuzu öğrenmek için Tıklayın

4'ÜNCÜ GRUP NE ZAMAN?

Güncelleme duyurusu sonrası en çok araştırılan konu , 4 'üncü grup mülakatlarının ne zaman olacağı konusu oldu. Ancak bu konuda bir bilgi yok. Aylardır beklenen mülakat duyurusunun , Corona salgını nedeniyle daha da erteleneceği bildirildi. Peki sizce 4 'üncü grup mülakatları mı olmalı yoksa yeni uzman erbaş alımı ilanı mı gelmeli? Aşağıdaki yorum kısmından taleplerinizi yazabilirsiniz. 

4 'üncü grup bekleyenlerle bilgi alış verişi için TIKLAYIN

JANDARMA UZMAN ERBAŞ DUYURUSU GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN