Art Arda 2 Duyuru: Jandarma Uzman Erbaş Duyurusu 2020

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından art arda iki duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 2019-1 uzman erbaş alımı 1 ve 2 'nci grup adayların son durumuna yer verildi. Peki 4 'üncü grup duyurusu gelecek mi? İşte detaylar ve o duyurular.

Art Arda 2 Duyuru: Jandarma Uzman Erbaş Duyurusu 2020

Jandarma 'dan uzman erbaş duyurusu.

Janarma Genel Komutanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 2019-1 kapsamınmda yapılan uzman erbaş alımında 1 ve 2. grupta çağrılanların son durumuna yer verildi. 

Başvurusu 2019 yılının ilk aylarında alınan ve Temmuz  ayında seçim aşamaları yapılan adayların güncel durumuna yer verildi.

Ön sağlık, spor ve sözlü mülakat seçim aşamalarını başarılı şekilde geçen , sağlık raporunu da Jandarma 'ya gönderen adaylar  eğitim duyurusu beklemeye başladı. 1. gruplar eğitime alınırken bazı 1. gruptaki adaylar ile  2. grupta seçim aşamalarına giren ve kazanan çok sayıda aday hala bekliyordu. 

Yayımlanan duyuruda adayların son durumuna yer verildi. 

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"2019-1 DÖNEM II.GRUP (TEMMUZ 2019) UZMAN ERBAŞ ADAYLARININ DURUMUNA İLİŞKİN GÜNCELLEME DUYURUSU"

"2019-1 DÖNEM I.GRUP (MAYIS 2019) UZMAN ERBAŞ ADAYLARININ DURUMUNA İLİŞKİN GÜNCELLEME DUYURUSU"

Güncel durum bilgisi için Tıklayın

4 'ÜNCÜ GRUP GELECEK Mİ?

Geçtiğimiz yıl jandarma tarafından yayımlanan duyuruda , 2019-1 'e başvuru yapan herkesin seçim aşamasına alınacağına yer verilmişti. 3 grup çağrıldı ama aylardır 4 'üncü grup duyurusu yayımlanmadı. 

4 'üncü grubu bekleyenler bu sayfada: Bilgi alış verişi için  TIKLA KATIL

UYGULAMAMIZI İNDİRİN: 

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN