Adli Tıp Kurumu Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı-İşte KPSS Taban Tavan Puanları

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda personel alımı başvuru sonuçlarının açıklandığına yer verildi. İşte KPSS taban tavan puanları.

Adli Tıp Kurumu Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı-İşte KPSS Taban Tavan Puanları

Adli Tıp Kurumu personel alımı sonuçları açıklandı.

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından yayımlanan son dakika duyurusunda , kamu personeli alımı başvuru sonuçlarının belli olduğuna yer verildi. 

Yayımlanan duyuruda her kadro için KPSS Taban ve tavan puanlarına yer verildi. 

İşte sonuç duyurusu:

1) Adli Tıp Kurumu merkez ve taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/A maddesi uyarınca istihdam edilmek üzere, 07-18 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılan başvurular Başkanlığımızca incelenmiştir.

2) Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayları belirlemek amacıyla, Adalet Bakanlığı Memur Sınav Atama ve Nakil Yönetmeliği’nin 14 üncü maddesi gereğince, başvuruları kabul edilen adayların KPSS'den almış oldukları puanların en yükseğinden başlamak üzere sıralamaları yapılmış ve ilan edilen kadro sayısının on katı kadar en yüksek puanlı aday sözlü sınava girmeye hak kazanmıştır.

3) Başvuru yapılan kadrolar için sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların en yüksek ve en düşük puanları aşağıda belirtilmiştir.

4) Başvuru yapan adaylar aşağıdaki başvuru sorgu ekranından Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık numaraları ve doğum tarihlerini girerek başvuru sonucunu öğrenebileceklerdir.

5) Sözlü sınavlar İstanbul Bahçelievler’de bulunan Adli Tıp Kurumu merkez binasında yapılacak olup, nihai liste ile sözlü sınav tarihleri daha sonra açıklanacaktır.

İLAN OLUNUR. 01.10.2020

SIRALAMA LİSTELERİ TIKLAYIN

KPSS TABAN TAVAN PUANLARI

kamubulteni.com  | Ankara