Adalet Bakanlığı'ndan Temizlik Personeli Alımı Kura Çekimi Canlı Yayın Duyurusu 2021 (Sonuçları Açıklandı mı?)

Adalet Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada temizlik görevlisi kadrosunda istihdam etmek üzere yapılacak 1500 işçi alımında kura çekimi detaylarına ve canlı yayın detaylarına yer verildi.

Adalet Bakanlığı'ndan Temizlik Personeli Alımı Kura Çekimi Canlı Yayın Duyurusu 2021 (Sonuçları Açıklandı mı?)

Adalet Bakanlığı işçi alımı kura çekimi.

Adalet Bakanlığı Türkiye Genelinde adliye ve cezaevlerine işçi alımı yapacağını duyurmuştu. 1500 temizlik görevlisi alımı için yüz binden fazla kişi başvuru yaptı. Başvurusunu yapan adaylar, kura çekimi için beklemeye başladı.

NİHAİ LİSTE AÇIKLANDI

İŞKUR üzerinden nihai liste yayımlandı. İŞKUR üzerinden yayımlanan nihai listeye aşağıdaki adımları takip ederek ulaşabilirsiniz. 

https://esube.iskur.gov.tr/

Linki kopyalayıp yeni sekmede açın. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra İŞ BAŞVURULARIM kısmına tıklayın. Daha sonra kırmızı yazı ile NİHAİ LİSTE yazan yere tıklayın.

Nihai liste ne demek: Nihai liste , kuraya girmeye hak kazanan adayların listesidir. 

KURA ÇEKİMİ SAATİ

Adalet Bakanlığı 1500 temizlik görevlisi alımında adaylar kuraya tabi tutulacak. Kurada adı çıkanlar sözlü mülakata alınacak. Kura çekimi canlı olarak yayımlanacak.  Kura çekimi 17 MArt 2021 Çarşamba günü saat 11.00 'da başlayacak. Kura ile ilgili yayımlanan duyuru şu şekilde:

"Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen listelerde yer alan adaylar arasından, 17/03/2021 tarihinde saat 11:00’da Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü toplantı salonunda noter huzurunda kura çekimi yapılacak olup, adaylar ülkemizi de etkisi altına alan COVID-19 salgını nedeniyle noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura çekimine katılamayacaklardır. Kura çekimi Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Youtube kanalından (https://www.youtube.com/channel/UC62GRRZnIPoZGM0GjkAzA8A) canlı olarak yayınlanacaktır. Kura çekilişi kuranın gerçekleştirildiği gün ve saatte video kayıt altına alınacaktır. Kura ile başvuru sahipleri arasından açık iş sayısının 4 (dört) katı asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Belirlenen adaylar Bakanlığımız internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır."

REKOR BAŞVURU

Temizlik görevlisi alımına rekor başvuru oldu. Siz hangi şehre başvuru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

CANLI YAYINLANACAK

Kura çekimi canlı olarak yayımlanacak.

https://www.youtube.com/channel/UC62GRRZnIPoZGM0GjkAzA8A

Kura çekimi başladığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN