Adalet Bakanlığı İcra Katibi, Zabıt Katibi Mübaşir Alımında İlk Sonuçlar ve KPSS Taban Puanı Açıklandı-Sırada İKM Alımı Sonuçları Var 2021

Son dakika haberi: Bir adliyeden zabıt, icra katibi ve mübaşir alımı sonuç duyurusu ve KPSS taban puanları duyurusu geldi.

Adalet Bakanlığı İcra Katibi, Zabıt Katibi Mübaşir Alımında İlk Sonuçlar ve KPSS Taban Puanı Açıklandı-Sırada İKM Alımı Sonuçları Var 2021

Adalet Bakanlığı personel alımında ilk sonuçlar açıklanmaya başladı.

Adalet Bakanlığı ile CTE bünyesine en az lise mezunları arasından personel alımı yapılacağı açıklanmış ve başvurular internet üzerinden alınmıştı. Başvuruların sona ermesinin ardından adaylar sonuçları beklemeye başlamıştı.

Adliyelerden ilk sonuçlar gelmeye başladı. İlk duyuru Kütahya Adliyesi'nden geldi. Adliye resmi sayfasından yapılan açıklamada zabıt katibi, icra katibi ve mübaşir alımı sonuçlarının açıklandığına yer verildi. 

İşte sonuç duyurusu:

"Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından 23.02.2021 tarihinde pgm.adalet.gov.tr adresinde duyurulan Kütahya Sözleşmeli Zabıt Katipliği ve Kütahya Sözleşmeli Mübaşirlik Sınavı ile İcra İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından 23.02.2021 tarihinde iidb.adalet.gov.tr adresinde duyurulan Kütahya Sözleşmeli İcra Katipliği Sınavlarına E-Devlet platformu üzerinden başvuruda bulunan adayların, başvuru sonuçları aşağıda listelenmiştir.

Zabıt Katipliği ve İcra Katipliği uygulama sınavında adaylara yazdırılacak metinler; uygulamalı sınavdan en az bir hafta önce Adalet Bakanlığı internet sitesinde ilan edilecek yazılı metinler arasından, sınav sırasında her bir grup için Komisyon tarafından kura yöntemiyle belirlenerek, bilgisayar ekranlarında görüntülenecektir.  "

DİĞER ADLİYELER

Diğer adliyelerin de önümüzdeki günlerde sonuçları kamuoyu ile paylaşması bekleniyor. Siz hangi adliyeden duyuru bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

Diğer adliyelerden de sonuçlar geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN