26. Dönem POMEM Sözlü Mülakat Sonuçları Ne Zaman? Süleyman Soylu Açıkladı

26. dönem 7 bin POMEM polis alımı sözlü mülakat sonuçları hakkında son dakika açıklaması geldi. Açıklamada, sonuç için Süleyman Soylu 'nun söylediği tarihe yer verildi.

26. Dönem POMEM Sözlü Mülakat Sonuçları Ne Zaman? Süleyman Soylu Açıkladı

26. dönem POMEM sonuç açıklama tarihi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , önceki gün bir televizyon programına konuk oldu. Programa konuk olacak açıklamasının gelmesinin ardından 26. dönem POMEM polis alımı mülakat sonuçlarını bekleyen on binlerce aday , gazetecileri ve kanalı soru yağmuruna tuttu.

En çok mesaj gönderilen isimlerden biri de Özgür Akbaş oldu. Akbaş 'a yoğun şekilde gönderilen mesajlar sonrası program yapıldı.

Ancak program sırasında canlı yayında POMEM gündeme gelmedi. Adaylar , canlı yayında açıklama beklerken Özgür Akbaş, sosyal meyda hesabı üzerinden bir açıklama yaptı ve mülakat sonuçları ile ilgili bilgi verdi. 

Akbaş, 26. dönem POMEM polis alımı sözlü mülakat sonuçları hakkında yaptığı paylaşımında "#pomem sınavını merak eden arkadaşlar, İçişleri Bakanı  @suleymansoylu  10-15 gün içinde sınav sonuçlarının açıklanacağını iletti, yayında soramadık, üzerimde kalmasın, ileteyim." dedi. 

26. dönem POMEM sonuçları açıklandığı anda bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Peki siz sporda kaç saniye yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.