1300 Gümrük Muhafaza Memuru Alım Sonuçları Açıklandı Tavan ve Taban Puan Belli Oldu

Ticaret Bakanlığı tarafından alımı yapılacak sözleşmeli gümrük muhafaza memuru başvuru sonuçları açıklandı. Fiziki yeterlilik sınavına girecek adayların listesi açıklandı.

1300 Gümrük Muhafaza Memuru Alım Sonuçları Açıklandı Tavan ve Taban Puan Belli Oldu

Ticaret Bakanlığı tarafından alımı yapılacak olacak 1.300 kişilik sözleşmeli gümrük muhafaza memuru başvuru sonuçları belli oldu. En yüksek puanlı adaydan başlanarak 4 katı kadar aday fiziki yeterlilik sınavına katılmaya hak kazandı.

Tavan ve Taban Puanlar Belli Oldu

Merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere alınacak 50 personel alımı için 200 aday fiziki yeterlilik sınavına katılacak. Başvurularda başvurusu kabul edilen en yüksek puanlı adayın puanı 91,95456 oldu. Listeye son sıradan giren en düşük puanlı adayın puanı ise 74,78289 oldu.

Gümrük ve Dış Ticaret Müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere alınacak 1250 personel kadrosu için toplamda 3397 adayın başvurusu kabul edildi ve listeye giren bu adaylar fiziki yeterlilik sınavına katılacak. Başvurular içinde başvurusu kabul edilen en yüksek puanlı adayın KPSS puanı 89,62447 oldu. En düşük puanlı adayın puanı ise 70,00247 oldu.

Fiziki Yeterlilik Sınavı

Adaylar fiziki yeterlik sınavına katılabilmeleri için sınav esnasında fiziki yeterlik sınavına katılmasında sakınca olmadığına ilişkin beyan vermek zorundadır. (Adayların bu aşamada sağlık raporu almalarına gerek bulunmamaktadır.)

Sınav ilanında belirtilen boy şartını taşımayan adaylar fiziki yeterlilik sınavına alınmayacaktır.

Adaylar sınava kendileri için belirlenen gün ve saatte katılmak zorunda olup sınav saatinden en az yarım saat önce sınav alanında hazır bulunmalıdır.

Adaylar sözlü sınavda yanlarında T.C kimlik belgesi bulundurmak zorundadır.

Büro Personeli ve Sözleşmeli Muayene Memuru Alım Sonuçları Açıklandı Mı?

Bu iki kadro için başvuru sonuçları henüz açıklanmadı. Bunlara ilişkin sonuçlar daha sonra ilan edilecektir.

BAŞVURU SONUÇLARI VE İLAN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /