Son Dakika! Sakarya'da Deprem ! Deprem İstanbul'da da Hissedildi!

Saat 16.09'da Sakarya'da meydana gelen deprem İstanbul'un bazı ilçelerinde kısa süreli paniğe neden oldu. Depremde can ya da mal kaybı olmadığı öğrenildi. Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü’ne ait olup, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi Sakarya'da meydana gelen depremin büyüklüğünü 4.7 olarak açıkladı.

Son Dakika! Sakarya'da Deprem ! Deprem İstanbul'da da Hissedildi!

Sakarya'daki Deprem İstanbul'da da Hissedildi!

Saat 16.09'da Sakarya'da meydana gelen deprem İstanbul'un bazı ilçelerinde kısa süreli paniğe neden oldu. Depremde can ya da mal kaybı olup olmadığına ilişkin henüz net bir bilgi haber merkezlerine ulaşmadı. Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü’ne ait olup, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi Sakarya'da meydana gelen depremin büyüklüğünü 4.7 olarak açıkladı.

HENÜZ RESMİ AÇIKLAMA GELMEDİ

Sakarya Hendek'e bağlı köylerde hasar olup olmadığına dair henüz net bir bilgi haber merkezlerine ulaşmış değil. Yetkililer köylerden bilgi almak için çalışma başlattı. Sakarya'daki ilçelerde depremin yoğun şekilde hissedildiği bildirilirken, şimdiye kadar can ya da mal kaybı söz konusu olup olmadığına ilişkin bilgi gelmedi. Valilikten de bir açıklama yapılmadı.