Son Dakika Haberi: Van'da Deprem Oldu

Son dakika haberi: Van 'da bir deprem meydana geldi. Kandilli ve AFAD 'dan depremle ilgili son dakika açıklamaları geldi.

Son Dakika Haberi: Van'da Deprem Oldu

Son dakika haberi: Van 'da bir deprem meydana geldi. Kandilli ve AFAD 'dan depremle ilgili son dakika açıklamaları geldi.

03 Nisan 2020 Cuma 08:53
Son Dakika Haberi: Van'da Deprem Oldu

Son dakika haberi: Van 'da deprem oldu.

Son dakika haberi Van 'dan geldi. Edinilen bilgilere göre 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bölgede hissedilen deprem paniğe neden oldu.

KANDİLLİ : DEPREM 4.9 BÜYÜKLÜĞÜNDE

Boğaziçi Üniversitesi Kandillil Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan son dakika açıklamasında depremin saat 8.44 'te meydana geldiği ve büyüklüğünün 4.9 olduğu bildirildi. Yerin 5 km derinliğinde meydana gelen deprem , Van 'ın Ermişler merkz üslü yaşandı. 

AFAD AÇIKLADI

AFAD  tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Büyüklük : 4.7 (Mw)
Yer : Tusba (Van)
Tarih-Saat : 03.04.2020, 08:44:24 TSİ
Enlem : 38.9093 N
Boylam : 43.5291 E
Derinlik : 12.99 km

Son Güncelleme: 03.04.2020 09:57
Anahtar Kelimeler:
DepremSon DakikaVan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emir 2020-04-03 09:00:07

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Avatar
Vanli 2020-04-03 09:18:51

Allah sonumuzu hayır etsin dışarda vuruş içerde deprem

Avatar
Erkan ŞAMAN 2020-04-03 09:55:26

Allah'ım sonumuzu hayra çevir.İnşAllah en kısa zamanda da bu korona virüsü illetinden de kortuluruz...