Son Dakika: Denizli Acıpayam'da Deprem Oldu-İzmir ve Antalya'da Hissedildi

Son dakika haberi: Denizli Acıpayam 'da deprem meydana geldi. Edinilen dakika bilgilerine göre deprem İzmir, Denizli ve Antalya 'da hissedildi.

Son Dakika: Denizli Acıpayam'da Deprem Oldu-İzmir ve Antalya'da Hissedildi

Son dakika haberi: Denizli Acıpayam 'da deprem.

İzmir, Denizli ve Antalya'da da hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD'ın verilerine göre merkez üssü Denizli olan depremin büyüklüğü 5.5 olarak açıklandı.

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde bir deprem meydana geldi ve AFAD tarafından yapılan açıklamada sarsıntının 5.5 büyüklüğünde olduğu bildirildi.

AFAD ve Kandilli verilerine göre, Acıpayam çevresinde dünden bu yana bir hareketlilik göze çarpıyor, son 24 saatte 10'dan fazla küçük deprem kayıtlara geçti. Son olarak gece saatlerinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti.

Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi'nin verilerine göre, sarsıntının merkez üssü İzmir'e 232 kilometre, Denizli'ye ise 51 kilometre mesafede. Acıpayam ilçesine olan uzaklık ise, 11 kilometre.

İLK AÇIKLAMA GELDİ

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam ilçesinde meydana gelen 5,5 büyüklüğünde depremde ilk belirlemelere göre can ya da mal kaybının oluşmadığını belirtti.
 açıklama yapan Karahan, Acıpayam ilçesinde saat 09.34'te meydana gelen deprem sonrası AFAD ekiplerinin çalışma başlattığını ifade etti.
Karahan, "Gelen ilk bilgilere göre can ya da mal kaybı yok. Depremin merkez üssüne yakın konumdaki Yeşildere köyünde bir iki binanın duvarında çatlak oluştu. Ancak araştırma devam ediyor. Şimdilik önemli bir şey yok. Çok şükür." dedi.

Öte yandan deprem tüm Ege Bölgesi ile Güney Marmara kentlerinde de hissedildi.