Zeytin Dalı Bölgesi'nden Acı Haber: Şehidimiz Var

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Zeytin Dalı Bölgesi'nde çatışma çıktığına yer verildi. Çatışmada bir askerimiz şehit oldu.

Zeytin Dalı Bölgesi'nden Acı Haber: Şehidimiz Var

Son dakika: 1 askerimiz şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı tarafındna bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada bölücü PKK YPG terör örgütüne yönelik devam eden operasyonlarda, Zeytin Dalı bölgesinde bazı teröristlerin sızma girişiminde bulunduğu fark edildi. 

ÇATIŞMA ÇIKTI

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, sızma girişimindeki teröristlerle çatışma çıktığı, çaıkan çatışma sonucu 1 kahraman askerimizin şehit olduğuna yer verildi. Çatışmada ateş altına alınan bölücü hainlerden 6'sı öldürüldü. MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"PKK/YPG terör örgütü tarafından yapılan sızma girişimi sonrasında çıkan çatışmada, 1 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Teröristlerin muhtemel saldırı ve kaçış istikametleri ateş destek vasıtalarıyla derhal ateş altına alınarak, 6 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgeye sevk edilen İHA/SİHA ve destek unsurlarıyla operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA