Tuzla’da Fabrikada Patlama 3 İşçi Hayatını Kaybetti

Son Dakika. Tuzla’da bir boya fabrikasında yangın çıktı. Yangında 9 kişinin yaralandığı ve 3 kişinin de hayatını kaybettiğini belirtildi.

Tuzla’da Fabrikada Patlama 3 İşçi Hayatını Kaybetti

Tuzla’da bir boya üretim fabrikasında henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangınla alakalı ilk bilgiler gelmeye başladı.

Patlama Yaşandı

Tuzla Orhanlı sanayi bölgesinde 3 katlı vernik ve boya fabrikasında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangında fabrika önündeki araçlar ve çevredeki binalarda da ciddi hasarlar meydana geldi.

9 İşçi Yaralı 3 İşçi Hayatını Kaybetti

Çıkan yangın sonucunda açıklamalarda bulunan Tuzla Belediye Başkanı Sadi Yazıcı, 7 kişinin yaralandığını; İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak ise kayıp 3 kişiye ulaşılamadığını söylemişti. Albayrak "Yangın kontrol altına alındı ancak yangının çıktığı ana bina enkaza döndü. Fabrika çalışanı olan 3 kişi kayıp ve arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Enkazda kalmış olma ihtimalleri değerlendiriliyor." ifadelerini kullanmıştı.

daha sonra yapılan açıklamada ise Tuzla Kaymakamı Ali Akça, olayla ilgili patlama sonrası enkaz altında kalan 3 kişinin yaşamını yitirdiğini, 9 kişinin hafif yaralandığını açıkladı.

Yangın Kontrol Altına Alındı

Fabrikada yaşanan patlamanın ardından yangın çıktı. Zaman zaman patlamalarında meydana geldiği fabrikadaki yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

Yangına müdahale eden bir itfaiye çalışanı da yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Patlama Yerinden Görünütüler