Tunceli'de PKK'dan Hain Saldırı: 4 ve 8 Yaşındaki İki Çocuk Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi: Tunceli 'de bölücü hainlerin tuzakladığı bomba patladı. 4 ve 8 yaşlarındaki kardeşler patlama sonucu hayatını kaybetti.

Tunceli'de PKK'dan Hain Saldırı: 4 ve 8 Yaşındaki İki Çocuk Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi: Tunceli 'de hain saldırı: 2 kardeş hayatını kaybetti.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Tunceli ’nin Ovacık ilçesine bağlı Bilgeç Köyü kırsalındaki bir yaylada gezintiye çıkan 8 yaşındaki Ayaz ile 4 yaşındaki Nupelda Güloğlu, bölücü hain teröristlerin araziye yerleştirdiği EYP 'nin üzerine bastı. 

Kardeşlerin el yapımı patlayıcının üzerine basması sonrası patlayıcı infilak etti. 

EYP 'nin infilak etmesi sonucu meydana gelen patlama sonucunda çocuklardan Ayaz olay yerinde hayatını kaybetti, 4 yaşındaki Nupelda ise ağır şekilde yaralandı. Yaralı çocuk için bölgeye helikopter, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi ve hemen tedavi altına alındı.

ELAZIĞ'A GETİRİLDİ VE TEDAVİSİNE DEVAM EDİLDİ

Bölgeye sevk edilen jandarmaya ait helikopterle yaralı çocuk ve ailesi, olay yerinden alınarak Elazığ 'a getirildi. Helikopterden alınan ve ambulansa yerleştirilen yaralı çocuk,  Fırat Üniversitesi Hastanesi 'ne götürüldü ve hemen tedavi altına alındı.

Çocuğun ailesi ise hastane önünde büyük üzüntü yaşadı ve fenalık geçirdi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen minik Nupelda da kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA