Tramvayda Gencin Fotoğrafını Çeken Kişinin İfadesi Ortaya Çıktı

İzmir'de meydana gelen olayda emekli hakim olduğu bildirilen bir kişinin genç kızın fotoğrafını çektiği belirtildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sonrası emekli hakim savcılıkta ifade verdi.

Tramvayda Gencin Fotoğrafını Çeken Kişinin İfadesi Ortaya Çıktı

Metroda genç kızın fotoğrafını çeken emekli hakimin ifadesi ortaya çıktı.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinden önceki gün gündeme flaş görüntüler düştü. Gelen görüntülere baktığımızda tramvayda 15 yaşındaki bir kız çocuğu, fotoğrafının çekildiğini söyledi. Metroda bulunan bir yaşlı kişi tarafından fotoğrafının çektiğini söyleyen genç kız ve etrafındakiler, emekli hakimin telefon dosyalarını açmasını istedi.

Bu anlar ise kamera kaydına alınmıştı. İşte o görüntüler:

Bostanlı metrosunda genç bir kızın fotoğraflarını çeken şahıs "emekli hakimim" diyerek kendini savunmaya çalışsa da , fotoğrafların çekildiği ortaya çıktı.

Kamu Bülteni Haber Sitesi (@kamu.bulteni)'in paylaştığı bir gönderi ()

ÇEKMİŞSİN İŞTE

Önceki gün gündüz saatlerinde tramvayda meydana gelen olayda emekli hakim olduğu bildirilen M.E. isimli kişi, tramvayda telefonunu çıkardı ve fotoğraf çekti. 15 yaşındaki bir kız çocuğu ise onun kendi fotoğraflarını çektiğini söyleyerek M.E. isimli kişiye tepki gösterdi. 

Bir kişi ise o anları cep telefonu kamerasına çekti. Görüntülerde diğer kadınların da destek olması üzerine M.E. isimli kişinin telefonunda fotoğraflara bakılmak istendi. M.E. isimli kişi klasörü açmakta zorlandı. 

Görüntülerde ise 18 yaşından küçük olan çocuğun, "Al, çekmişsin işte" şeklinde bağırdığı görüldü.

SERBEST KALDI-İŞTE İFADESİ

Şikayet edilmesi üzerine hakkında soruşturma başlatılan kişi adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen M.E.'nin, "Ben özellikle kimsenin fotoğrafını çekmedim. Telefonumu yeni aldığım için kamerasını denemek istedim ve tramvayın içine rastgele doğrulttum" dediği öğrenildi.

Dosyanın incelenmesinin ardından hakim, savcılıkça serbest bırakıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA