Tarih Verildi: Kuaför , Berber , Kahvehaneler ve Camiler Ne Zaman Açılacak? Seyahat Yasağı Ne Zaman Bitecek?

Son dakika haberi: Berberler, kuaförler, camilerin yeniden açılması ve seyahat yasağının kalkması ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Peki berberler ne zaman açılacak? Kuaförler ne zaman açılacak? Camilerde namaz ne zaman kılınacak? Yapılan açıklamada yasakların kalkacağı tarih hakkında bilgi verildi.

Tarih Verildi: Kuaför , Berber , Kahvehaneler ve Camiler Ne Zaman Açılacak? Seyahat Yasağı Ne Zaman Bitecek?

Son dakika : Cami, berber, kuaför, kafe, pastane ve restoranlar açılıyor. seyahat yasakları kalkıyor.

Korona pandemisi sonrası Mart ayında işletmeler kapatılmıştı. Korona tdebirleri nedeniyle kapatılan bu işletmelerin ne zaman açılacağı ise büyük merak konusu olmuştu. Konu iel ilgili son dakika açıklaması geldi. Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi , yaptığı son dakika açıklamasında berber, kuaför, restoran, küçük esnaflar, restoranların açılış tarihi hakkında iyi haberi verdi. Yapılan son dakika açıklamasında şehirlerarası seyahat yasağı hakkında da detay verildi. 

YAŞASIN DİYEREK DUYURDU

"Yaşasın" diyerek açıklama yapan Selvi, berber ve kuaförlerin Mayıs ayında açılacağını söyledi. Mayıs ayının sonlarına doğru  berberler ve kuaförler, küçük esnaf, kafe ve pastane, restoran gibi işletmeler açılacak. 

Bu işletmeler açılacak ama sıkı önlemler alınacak. Önlemlerde müşteri kısıtlaması , sosyal mesafe kuralı gibi önlemlerin alınması planlanıyor.

CAMİLER

Camilerin yeniden açılması ile ilgili de Haziran ayı işaret edildi. Abdulkadir Selvi yaptığı açıklamada bayram namazında da camilerin kapalı olacağını , Haziran ayında camilerin yeniden açılmasının planlandığı bildirildi.

SEYAHAT YASAĞI

Seyahat yasağı ile ilgili son dakika açıklamasında, THY 'nin iç hat seferlerine Haziran ayında başlayacağı , tren seferlerinin de Haziran ayında başlayacağı bildirildi. 

KABİNE  TOPLANIYOR

Bugün kabine toplantısı yapılacak. Kabine toplantısı sonrası normalleşme için açıklama gelecek. Açıklama geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA
https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/abdulkadir-selvi/iste-normallesecek-sektorler-41509004