Suriye'den Kahreden Haber: Şehit ve Yaralı Askerlerimiz Var

Son dakika haberi: Suriye 'den , Fırat Kalkanı harekat bölgesinden kahreden bir haber geldi. 1 askerimiz şehit olurken 3 askerimiz hain saldırıda yaralandı.

Suriye'den Kahreden Haber: Şehit ve Yaralı Askerlerimiz Var

Son dakika haberi: Fırat Kalkanı bölgesi 'nden kahreden şehit haberi geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi 'nde Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına bölücü terör örgütü PKK/PYD 'li hainler tarafından düzenlenen saldırıda bir askerimiz şehit olurken, üç askerimiz de yaralandı.

Bölgeden gelen son dakika haberine göre, bugün öğle saatlerinde PKK/PYD bölücü hain terör örgütü tarafından Suriye 'de bulunan askerlerimize  saldırı düzenlendi. Düzenlenen hain saldırıda bir askerimiz şehit olurken 3 asker de yaralandı. Şehit asker ile yaralı askerler, ambulans ile geniş güvenlik önlemleri altında Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede polis ve askerler güvenlik önlemleri aldı. Şehit askerin naaşı otopsi yapılmak üzere Kilis Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

HEDEFLER VURULMAYA DEVAM EDİLİYOR

Fırat Kalkanı ile Zeytin Dalı Harekatı bölgesindeki askerler tarafından ateş destek vasıtalarıyla PKK/PYD hedeflerinin ateş altına alındı. Patlama sesleri Kilis'in sınır hattından duyulurken, bölgeye takviye askerler sevk edildiği bildirildi.

Şehidimize Allah 'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileriz. Yaralılarımıza Allah şifalar versin.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA