Son Dakika İdlip'ten Acı Haber: 5 Şehit 5 Yaralı (Şehitlerimizin isimleri ve memleketleri açıklandı mı?)

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve rejimin hain saldırısı sonucu 5 askerimizin şehit olduğu bildirildi.

Son Dakika İdlip'ten Acı Haber: 5 Şehit 5 Yaralı (Şehitlerimizin isimleri ve memleketleri açıklandı mı?)

Son dakika haberi: 5 şehidimiz var.

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib’de rejim güçlerinin topçu ateşi sonucu 5 askerin şehit olduğunu, 5 askerin de yaralandığını açıkladı.

5 ŞEHİT, 5 YARALI

Esad rejimi tarafından düzenlenen kalleş saldırıda 5 askerimiz şehit düştü, 5 askerimiz ise yaralandı. MSB 'den yapılan açıklama şu şekilde;

"İdlib'de çatışmaları önlemek, hudut güvenliğimizi sağlamak, göçü ve insanlık dramını engellemek maksadıyla bölgeye takviye olarak gönderilen unsurlarımıza, Rejim tarafından 10 Şubat 2020 tarihinde yapılan yoğun topçu atışı neticesinde, 5 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 5 silah arkadaşımız yaralanmıştır.

Bölgede tespit edilen hedefler derhal ateş destek vasıtalarımızla yoğun şekilde ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiş, hedefler tahrip edilmiş ve şehitlerimizin kanı yerde bırakılmamıştır, bırakılmayacaktır. Gelişmeler yakından takip edilmekte ve gerekli tedbirler alınmaktadır.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için acil şifalar dileriz."

3 ŞUBAT'TA DÜZENLENEN SALDIRIDA 8 ŞEHİT VERMİŞTİK

Rejim güçleri tarafından 3 Şubat'ta düzenlenen Türk askerine yönelik düzenlenen saldırıda 8 şehit vermiştik.