Son Dakika: Erdoğan'dan Yeni Korona Yasakları Açıklaması (Seyahat, Tam Kapanma,)

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni korona yasakları hakkında açıklama geldi. Erdoğan açıklamasında yeni korona yasakları olacak mı? sorusuna cevap verdi.

Son Dakika: Erdoğan'dan Yeni Korona Yasakları Açıklaması (Seyahat, Tam Kapanma,)

Son dakika: Yeni yasaklar gelebilir.

Cuma namazı sonrası kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kısıtlamalar gelecek mi ? sorusuna cevap verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında "Tedbirleri almaya mecburuz. Almaya devam edeceğiz" dedi. 

Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Vatandaşlarımızın defaatle uyarmamıza rağmen, kapalı mekanlarda sigara içmeye varıncaya kadar, dikkat etmediklerini görüyoruz.

Maske , mesafe bizim için çok çok önemli, buna dikkat edilmediği sürece, hele hele Büyükşehirlerde bunlaın artarak devamı kaçınılmaz geliyor, Bu tedbirleri almaya mecburuz ve alacağız

Fiziki altyapıda bir sıkıntımız yok, hastane olarak yok, aşı gümdemde, aşı ile alakalı olarakta kendi faaliyetlerimiz hızla ilerliyor, bu arada rusya, çin, almanya , Almanya'da Uğur bey ve eşinin çalışması da, bütün bunlarla beraber aşı gönüllerine yönelik bir adımımız var, hazırlıklarını yapıyoruz.

Şu anda, sağlık bakanlığımızın kararlı bir tutumu, sağlıkçılarımızın kararlı tutumuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz, vaka sayılarının artması, vefatın artması, bu süreçteki en önemli üzüntü duyduğumuz tablodur,"

Gazeteci Candaş Tolga Işık , Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Pazartesi Bakanlar Kurulu gündemine daha genişletilmiş yasaklar gelecek. Muhtemelen ikinci aşamada haftasonu TAM kapanma başlayacak. Ne zaman başlar ya da genişletilir hükümet karar verecek ama bir şekilde tam kapanma da dahil daha kapsamlı sınırlandırmalar artık kaçınılmaz." dedi.