Son Dakika! Bursa İznik'te Yangın, Evler Tahliye Ediliyor

Son Dakika İznik'te yangın! Bursa'nın İznik ilçesinde akşam saatlerinde sazlık alanda başladığı belirtilen yangın, rüzgarın da etkisiyle büyümüş durumda. Kontrol altına alınamayan yangından dolayı bazı evler tahliye edilmeye başlandı. Diğer yandan yangına müdahale için giden itfaiye araçlarından birisi kaza yaptı, kazada bir kişi yaralandı.

Son Dakika! Bursa İznik'te Yangın, Evler Tahliye Ediliyor

Son Dakika! Bursa İznik'te Yangın, Evler Tahliye Ediliyor

Bursa'nın İznik ilçesinde akşam saatlerinde sazlık alanda başladığı belirtilen yangın, rüzgarın da etkisiyle büyümüş durumda. Kontrol altına alınamayan yangından dolayı bazı evler tahliye edilmeye başlandı. Diğer yandan yangına müdahale için giden itfaiye araçlarından birisi kaza yaptı, kazada bir kişi yaralandı.

Bursa'nın İznik ilçesi Çakırca köyünde karasal sazlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etmekte zorlanınca Orhangazi'den de destrek ekibi gönderildi. Uzun süredir devam eden yangında şimdiye kadar 4 dönüm sazlık alanın yandığı belirtiliyor.  Bölgenin bataklık olması nedeniyle yangının kontrol altına alınmasında güçlük yaşanırken, bazı evler tedbir için tahliye edildi.