Sokak Düğünü İhbarına Giden Bekçilere Saldırdılar! 1 Şehit 4 Yaralı

İstanbul'da yapılan bir sokak düğününe şikayet geldiği için giden bekçilere yapılan saldırıda, 1 bekçi şehit olurken, 4 bekçi yaralandı.

Sokak Düğünü İhbarına Giden Bekçilere Saldırdılar! 1 Şehit 4 Yaralı

Sokak Düğünü İhbarına Giden Bekçilere Saldırdılar

Üzücü olay gece geç saatlerde İstanbul Şişli'de yaşandı.  Gelen bilgilere göre Şişli'de bir mahallede sokakta yapılan düğün gece geç saatlere kadar devam edince, mahalleli durumu ekiplere bildirdi. İhbarı alan ekipler bölgeye intikal etti. Düğünün yapıldığı yere gelen bekçiler düğünde eğlenen kişileri geç olduğu için uyardı ve düğünün bitirilmesi istedi. Bekçilerin uyarılarını dinlemeyen bir grup şahıs bekçilere taş,sopa ve kalaslarla saldırdı. Bu esnada bekçiler yanlarında bulunan biber gazıyla saldıran kişilere müdahale etti. Bu esnada sırtına aldığı kalas darbesiyle yaralanan bekçi Oltan Koca, sıkılan iber gazının da etkisiyle fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadı

Evli ve iki çocuk babası bekçi Oltan Koca, yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Öte yandan grup ile bekçiler arasında yaşanan arbedede 4 bekçinin de çeşitli yerlerinden yaralndığı ve hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

Emniyet Müdürü hastaneye gelerek bilgi aldı

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, İstanbul İl Emniyet Müdür Zafer Aktaş hastaneye gelerek olay hakkında bilgi aldı.