Sigara Yasağı Hakkında Resmi Açıklama Geldi

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan 'dan sigara yasağı ile ilgili açıklama geldi. Erdoğan sigara yasağı için yeni düzenlemeyi anlattı.

Sigara Yasağı Hakkında Resmi Açıklama Geldi

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan 'dan sigara yasağı açıklaması.

ABD 'ye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan FOX muhabirinin sorularını yanıtlıyor.

Erdoğan açıklamasında sigara yasağı meselesine değindi ve hem şoförler hem de sürücüler için yasaklanacağını söyledi. İşte Erdoğan 'ın açıklamaları:

FIRAT'IN DOĞUSU

Bizi taciz eden, bölgemizde sıkıntı veren bu terör örgütlerinden, buraları arındırmış olacağız, temizlemiş olacağız. İnancımız budur."

Şu anda bölgede zaten DEAŞ adeta yok noktasına gelmiş vaziyette. Şimdi ise bir uydurma örgüt çıkarıldı. Açılımı Suriye Demokratik Güçleri. Yani SDG. Aslında bu bir aldatmaca. Yani bir kılıf bu. Bunun da PYD ve YPG'den hiçbir farkı yok. Buna bir çadır terör örgütü de diyebiliriz.

PATRİOT GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR MU?

Bu, masadan kalkmış bir konu değil.

F-35'LERDE SON DURUM NE?

ABD'nin tavrı adil bir uygulama değil.

DÜNYA BEŞTEN BÜYÜKTÜR

Bu sadece Türkiye'nin değil tüm insanlığın, Birleşmiş Milletler Genel Kurul üyelerinin ön koşulu olmalıdır.

TANK PALET FABRİKASI

Kılıçdaroğlu hayatını yalan üzerine düzenlemiş olan bir siyasidir. Türkiye'nin Cumhurbaşkanı buranın satın alma ve satma, böyle bir şey olmadığını söylüyor.

SİGARA YASAĞI

Haşa tam aksine. Şimdi bakıyorum aracı kullanan sigara içiyor. Bazen ben de işaret ediyorum ayıptır diyorum. Şimdi yazılı kayda girmek suretiyle şoför de içemeyecek arkada oturanlarda içemeyecek.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA