Şehit Haberleri Peş Peşe Geldi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) acı haberi paylaştı. İki askerimiz şehit oldu.

Şehit Haberleri Peş Peşe Geldi

MSB art arda şehit haberleri paylaştı. MSB hesabından yapılan paylaşımda Pençe Kilit operasyonunda açılan taciz ateşi sonrası Piyade Uzman Çavuş Sercan Baş şehit oldu.

Yapılan açıklamada Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki bir üs bölgesine bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu Piyade Uzman Çavuş Sercan Baş'ın şehit olduğu bildirildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadesi kullanıldı.

Kıbrıs’ta Şehit

Diğer yandan Kuzey Kıbrıs'ta görev yapan Bartın'ın Balat köyü nüfusuna kayıtlı Topçu Uzman Çavuş Fatih Özkaya bir kaza sonucu şehit oldu. Bartın Valiliğinden yapılan açıklamada, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 39'uncu Mekanize Tümeninde görevli Bartın Balat köyü nüfusuna kayıtlı Topçu Uzman Çavuş Fatih Özkaya 21 Haziran 2022 tarihinde görevi sırasında yaşanan elim kaza sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşmüştür.

Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve milletimize başsağlığı dileriz" açıklaması yapıldı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /