Seçim Sonrası AK Parti'de İlk İstifa: İl Başkanı İstifa Etti

Son dakika haberi: AK Parti 'de yerel seçimlerden sonra ilk istifa geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre İzmir İl Başkanı istifa etti.

Seçim Sonrası AK Parti'de İlk İstifa: İl Başkanı İstifa Etti

Son dakika haberi: AK Parti 'de flaş istifa.

31 Mart  2019 günü yapılan yerel seçimlerinin ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül görevinden istifa etti.

İZMİR İLÇELERİ CHP 'YE GEÇTİ

31 Mart günü yapılan yerel seçimlerde İzmir 'de Bayındır ve Bergama ilçeleri kazanıp Torbalı, Ödemiş, Menderes, Kemalpaşa ve Selçuk gibi ilçelerin CHP 'ye geçmesinin ardından AK Parti İzmir 'de önemli bir son dakika gelişmesi yaşandı. İzmir İl Başkanı Aydın Şengül görevinden istifa etti.

ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

AK Parti 'nin yeni seçilen belediye başkanları ile birlikte Ankara 'da bulunan ve çeşitli temaslarda bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Şengül, Belediye Başkanlarını ve İzmir heyetini uğurladıktan sonra Ankara 'da kaldı

Şengül, Türkiye geneli seçim sonuçlarını değerlendirme toplantısına katıldı. Bu toplantıda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen  Şengül 'ün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 'a istifasını sunduğu ve Erdoğan 'ın da Şengül 'ün istifasını kabul ettiği bildirildi.

YARIN AÇIKLAYACAK

Edinilen son dakika bilgilerine göre Şengül, yarın parti binasında düzenleyeceği toplantıyla istifasını kamuoyuna duyuracak.

Kamubulteni.com  | Ankara