Şarkıcı Gülşen'e Gözaltı Kararı

Geçtiğimiz akşam çıktığı sahnede İmam hatip liselilere yönelik söylediği skandal sözler ile tepkileri üzerine çeken şarkıcı Gülşen'e gözaltı kararı çıktı..

Şarkıcı Gülşen'e Gözaltı Kararı

Şarkıcı Gülşen'e Gözaltı Kararı

Geçtiğimiz akşam çıktığı bir mekanda imam hatip liselilere yönelik söylediği skandal sözler üzerine harekete geçen Cumhuriyet Başsavcılığı "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama" suçundan soruşturma başlatmıştı. Bu soruşturma sonrasında şarkıcı Gülşen hakkında gözaltı kararı verildi.

Şarkıcı Gülşen'in söyledi bu skandal sözler sonrasında bir çok kişi sosyal medya hesabı üzerinden duruma tepki gösterdi.  Ayrıca ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, şarkıcı Gülşen hakkında, konserinde imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı hukuki süreç başlatılacağını bildirdi.

ÖNDER'in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Toplumu ifsat etmeyi kendisine vazife edinmiş, sanatı (!) ile konuşulamayan bir şahsın İmam Hatip camiasıyla ilgili hadsiz ifadelerini, iftira ve hakaret içeren ithamlarını aynen kendine iade ediyoruz. Şahsın hezeyanlarına karşı hukuki süreç başlatıyoruz. Aziz milletimizin göz bebeği olan İmam Hatip okullarımızın mezun ve mensuplarının bu gibi şahısların çirkin propagandalarına ve ucuz yollu gündemde kalma amaçlarına malzeme yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz."

Adalet Bakanı Bozdağ sosyal medyadan tepki gösterdi

Şarkıcı Gülşen'in söylediği skandal sözlerin sosyal medyaya düşmesinden sonra Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'da Gülşen'in söylediği sözlere tepki gösterdi. İşte Bozdağ'ın paylaşımı ;