Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan 85 Bin Personel Hakkında Açıklama Geldi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca 85 bin personel alımının ne zaman yapılacağını da açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan 85 Bin Personel Hakkında Açıklama Geldi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye-Azerbaycan Sağlık İş Formuna katılmak için Azerbaycan’a geldi. Bakan Koca, burada yaptığı açıklamada Ankara’da Onkoloji hastanesinin kapanacağı iddialarını yalanladı. Bakan Koca, ‘’Onkoloji Hastanemiz hizmet vermeye devam edecek. Diğer hastanelerimizde hizmet vermeye devam edecektir’’ diyerek tartışmalara noktayı koydu.

Cuma Günü Muhtemelen Açıklanır

Bakan Koca TUS sonuçları hakkında da ‘’Bu Cuma günü muhtemelen kadrolar açıklanmış olacak. Biz ÖSYM’ye gönderdik. 9 bini geçen bir kadrodan bahsediyoruz. Ben özellikle yoğun bir talebin olacağını, yüzde 90’ların üzerinde bir doluluk olacağını tahmin ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

85 Bin Kişilik Alım Bu Yıl Olacak

Onbinlerce kişinin merakla beklediği Sağlık Bakanlığına 85 bin personel alımına da değinen Bakan Koca, personel alımıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdeyi verdiğini, 85 bin kişinin alımının bu yıl yapılacağını açıkladı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /