Saat 11'de Ne Olacak?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Süleyman, ben yarın saat 11.00'de tek başıma ve silahsız İçişleri Bakanlığı önünde olacağım. Zerre kadar cesaretin varsa beni şerefli Türk Polisinin arkasına saklanmadan bakanlık kapısında bekle" dedi. Bu açıklama sonrası Saat 11'de ne olacak? Süleyman Soylu Ümit Özdağ buluşması ne zaman, merak edildi.

Saat 11'de Ne Olacak?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasındaki Suriyeli tartışması büyüyor. Bakan Soylu, katıldığı canlı yayında Özdağ hakkında, "Adam yerine koymam. Hayvandan aşağı biridir. Sormayın, burayı terk ederim "ifadelerini kullandı. Soylu ayrıca Özdağ'a yönelik, "Operasyon çocuğudur, Soros çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir" demişti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise Bakan Soylu'nun sert sözlerine sosyal medya hesabından yanıtladı.  Özdağ, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Süleyman, ben yarın saat 11.00'de tek başıma ve silahsız İçişleri Bakanlığı önünde olacağım. Zerre kadar cesaretin varsa beni şerefli Türk Polisinin arkasına saklanmadan bakanlık kapısında bekle. Kimin ne çocuğu olduğunu orada bütün Türk Milleti görecek."

TARTIŞMAYA SEDAT PEKER DE KATILDI

Soylu ile Özdağ arasındaki gerilim devam ederken Birleşik Arap Emirlikleri'nde yaşayan ve 'sosyal medya araçlarını kullanması kısıtlanan' Sedat Peker, Twitter'da konuyla ilgili atılan tweetleri retweetledi. Önce Özdağ'ın konuşmasını retweetleyen Peker, daha sonra Sinan Oğan, Cemal Enginyurt, Muharrem İnce'nin de aralarında bulunduğu isimlerin tweetini paylaştı.

“Karşıma çıkmaya cesaret edemezsen seni başka yerde bulurum."

Yeni bir paylaşımda bulunan Ümit Özdağ, tüm polislerin ve güvenlik görevlilerinin izni sonlandırılıp göreve çağrıldığı iddiasında bulunan bir mesajı alıntılayarak şunları söyledi:

"Süleyman, heyecanlanma. Ben tek başıma geliyorum. Birçoğu benim akademide, istihbaratta öğrencim olmuş sevgili polis kardeşlerimin arkasına saklanma. Ben parti genel başkanı olarak gelmiyorum. Bu iş seninle benim aramda. Yarın karşıma çıkmaya cesaret edemezsen seni başka yerde bulurum."