Rusya Devlet Bakanı Putin Kısmi Seferberlik İlan Etti

Son Dakika. Ukrayna karşısında yaptığı askeri operasyonlarla istediği başarıyı yakalayamayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, kısmi seferberlik ilan ettiğini duyurdu.

Rusya Devlet Bakanı Putin Kısmi Seferberlik İlan Etti

Şubat ayından beri ‘özel operasyon’ adı altında Ukrayna’yı işgal eden Rusya’dan bugün yeni bir hamle geldi. Özellikle son dönemde Ukrayna ordusundan cephede üst üste hakimiyet kurduğu haberlerinin gelmesi üzerine savaş ile ilgili flaş bir hamle geldi.

4 Bölgeden Referandum Kararı

Ukrayna’nın doğusundaki 4 ayrılıkçı bölge, dün aldığı kararla Rusya’ya katılmak için referanduma gideceğini duyurdu. Rusya, yapılan bu hamleden memnuniyet duyarken ABD ve AB, şiddetle karşı çıktı.

Batı Ülkemizi Yok Etmeye Çalışıyor

4 bölgenin Rusya’ya katılmak için referandum kararı alması sonrası Putin, ulusa sesleniş yaptı. Kısmi seferberlik ilan ettiğini duyuran Putin, ‘’Batı ülkemizi yok etmeye çalışıyor. Batı, Rusya ile Ukrayna arasında barış istemiyor. Zamanında SSCB’yi böldüler, şimdi de sıra Rusya’ya geldi. Hedefimiz Donbas’ı özgürleştirmek. Toprak bütünlüğümüzü sağlamak için her türlü silahı kullanırız. Batıya söylüyorum yanıt vermek için çok silahımız var bu bir blöf değil’’ dedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /