Pençe-Kilit Bölgesinden Acı Haber! 2 Askerimiz Şehit Oldu

Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe-Kilit operasyonunda acı haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu 2 askerimizin şehit olduğunu duyurdu.

Pençe-Kilit Bölgesinden Acı Haber! 2 Askerimiz Şehit Oldu

2 Askerimiz Şehit Oldu

Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütlerine karşı operasyonları sürüyor. Sınır içerisinde ve ötesinde sürdürülen operasyonlar ile birlikte teröristler temizlenirken, acı haberlerde gelmeye devam ediyor. Son olarak Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe-Kilit operasyonunda acı haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu 2 askerimizin şehit olduğunu duyurdu. 

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 11 Haziran 2022 tarihinde, teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu, P.Söz.Er Fuat ÖZER ve Uzm. Çvş. Gökhan DEMİR şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz."