Orhan Gencebay'ın Sağlık Durumu Hakkında Son Dakika Açıklaması

Önceki gün hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Orhan Gencebay 'ın sağlık durumu hakkında, doktorundan son dakika açıklaması geldi.

Orhan Gencebay'ın Sağlık Durumu Hakkında Son Dakika Açıklaması

Orhan Gencebay 'ın sağlık durumu hakkında açıklama.

Önceki gün rahatsızlanan ve özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan ünlü sanatçı Orhan Gencebay 'ın doktorundan açıklama geldi. 

Usta sanatçıya, kaldırıldığı hastanede stent katılmıştı. Gencebay ’ın sağlık durumuyla ilgili Şişli Memorial Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Deniz Şener bir açıklama yaptı. Şener  yaptığı açıklamada,"Hastamızın rutin sağlık kontrolleri sonrasında anjiyo yapılmasına karar verdik. Prof. Dr. Servet Öztürk tarafından yapılan anjiyoda, hastamızın iki kalp damarında darlık belirlendi ve 3 stent ile bu bölgedeki sorun giderildi. Kendisinin sağlık durumu iyi ve servisteki odasında takibi yapılıyor. En kısa sürede de taburcu edilmesi planlanıyor" ifadelerini kullandı.

Usta Sanatçı Gencebay 'ın eşi Sevim Emre, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Orhan Gencebay 'ın sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Sevim Emre şu ifadeleri kullandı:

"Şükürler olsun, çok büyük bir şey atlattı ama şu anda durumu gayet iyi. Sağ olsun Servet Hoca ve Deniz Bey, Allah razı olsun çok iyi doktorlar. Onların elinde gayet iyi. Büyük bir şey atlattı. Allah sevenlerine bağışlasın Orhan Baba'yı."

Kamubulteni.com  | Ankara