Numan Kurtulmuştan Seçim Tarihi ve EYT ile İlgili Flaş Açıklamalar

Son Dakika. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş CNN Türk ekranlarında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, seçim tarihi ve EYT ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Numan Kurtulmuştan Seçim Tarihi ve EYT ile İlgili Flaş Açıklamalar

CNN Türk’te Hakan Çelik’in sorularını cevaplayan Numan Kurtulmuş, gündeme dair açıklamalarda bulundu. İşte Kurtulmuş’un önemli açıklamaları

Seçim Tarihi İçin Net Konuştu

Çok net. Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı tarafından dile getiriliyor. Vaktinde olacak. AK Parti'nin Türkiye'de çıkardığı önemli hususlardan birisi seçimin vaktinde olması. 2023'ün Haziran ayında inşallah demokratik şekilde gerçekleştirilecek.

Cemevleri İçin Yemi Adım Atılacak Mı?

Sunni yurttaşlarımız kadar Alevi yurttaşlarımız da bu ülkede eşit haklara sahip. Önemli olan dinlemek. İhtiyaçlarının karşılanması için adımlar atılıyor.

Şarkıcı Gülşen’in Tutuklanması

Tutuklama kararı nasıl verildi, bu hukuki bir süreç. Herkes, hele hele toplumun önünde olanlar belki başkası deseydi dikkat bile çekmeyecekti. Varlıkları kitleselleşmiş olanların söylediklerine dikkat etmesi gerekiyor. Hiç kimsenin bir başka vatandaşımızı, bir başka grubu ötekileştirmeye hakkı yoktur. Kimse bir grubu kategorik olarak kötülememeli.

Milletimizin gündeminde olan ama hükümetimizin gündeminde olmayan hiçbir konu yoktur, gündemindedir. İmkan meselesi, öncelik meselesidir. Konuşulan bu konuların hepsiyle ilgili Bakanlıklar çalışmalar yapıyor.

EYT Konusu

Bakanlık çalışıyor. Vakti zamanı gelince bununla ilgili açıklama yapılacak.

Ahmet Şık’ın Parti Kapatma Sözleri

Bu sözleri okuduğumda hayret ettim. Sen kimsin? Bunlar kabul edilemez. Bunlar demokrasiyi zehirleyen sözlerdir. Bunlar demokrasi adına acınası düşünceler, faşizan düşüncelerdir. Parti dediğiniz kurumsal bir yapıdır.

HDP’li Semra Güzel’in Yakalanması

Hiç kimsenin suç işleme özgürlüğü yoktur.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /