Nihal Olçok Sedat Peker'e Seslendi: 'Size Vekalet Vermek İstiyorum'

15 Temmuz darbe girişiminde eski eşi Erol Olçok’u ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u kaybeden Gelecek Partisi Kurucu Üyesi Nihal Olçok, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'e seslenip, 'Bana yaşatılanlar için vekalet vermek istiyorum size, ben başa çıkamadım, yorgunum' ifadelerini kullandı.

Nihal Olçok Sedat Peker'e Seslendi: 'Size Vekalet Vermek İstiyorum'

Gelecek Partisi kurucu üyelerinden Nihal Olçok’un eski eşi Erol Olçok, Adalet ve Kalkmama Partisi’nin reklam çalışmalarının başında yer alan isimdi. 

Kamuoyu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarını tartışmaya devam ederken; 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminde eski eşi Erol Olçok’u ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u kaybeden Gelecek Partisi Kurucu Üyesi Nihal Olçok’tan çarpıcı bir paylaşım geldi.

Nihal Olçok, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda Sedat Peker'i etiketleyerek kendisine vekalet vermek istediğini ifade etti.

Ben Başa Çıkamadım
Nihal Olçok,
“Şimdi bu hesaba değil fakat bu sözlerin sahibi Sedat Peker'e sesleniyorum. Benim vekaletimi kabul eder misiniz bilmiyorum ama ben de bana yaşatılanlar için vekalet vermek istiyorum size. Ben başa çıkamadım, yorgunum... Hem de göründüğümden çok daha fazla”
Dedi.