Murat Dedeman Hayatını Kaybetti (Murat Dedeman Kimdir, Nerelidir?)

Son dakika haberi: Murat Dedeman , kalp ameliyatı sonrası enfeksiyon nedeniyle 68 yaşında hayatını kaybetti.

Murat Dedeman Hayatını Kaybetti (Murat Dedeman Kimdir, Nerelidir?)

Son dakika haberi: Murat Dedeman hayatını kaybetti. 

Edinilen son dakika bilgilerine göre kalp ameliyatı sonrası enfeksiyon nedeniyle rahatsızlanan Murat Dedeman, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.  Dedeman ailesi 6 ay önce de bireysel silahlanmaya karşı mücadelesiyle tanınan Nazire Dedeman Çağatay 'ı kaybetmişti.

MURAT DEDEMAN KİMDİR NERELİDİR?

1951 senesinde  Ankara'da dünyaya gelen Murat Dedeman , ilk ve orta eğitiminin ardından TED Ankara Koleji 'ne gitti. 

Bunun ardından Ankara İktisadi ve İdari İlimler Akademisini kazanan Dedeman, buradan başarı ile mezun oldu. Üniversite eğitiminin ardından babası Mehmet Kemal Dedeman'ın yanında iş hayatına atılan Murat Dedeman, uzun süre Dedeman Topluluğunun birçok yönetim kademesinde görev aldı. Murat Dedeman 1992 senesinden bu yana Dedeman Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlık görevini devam ettiriyordu.

TUGEV, SKAL, TUROB, TUSIAD, Umut Vakfı Kurucu Mütevellisi olan Murat Dedeman,bunun  yanı sıra Kayseri İli Yardım Derneği, TED Ankara Kolejliler Derneği, TED İstanbul Koleji Vakfı, Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı, Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı, TABA gibi sosyal, sportif, kültürel, mesleki dernek ve vakıflarda Yönetim Kurulu Üyeliklerine sahiptir. Ayrıca 6 Nisan 2007 yılında da Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi. Murat Dedeman bir süre Türkiye Kayak Federasyonu Başkanlığı da yaptı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA