Mücahit Avcı'dan Saldırı Sonrası İlk Açıklama: Etraftakiler Olmasa..

Devlet Bahçeli 'nin düştüğü görüntüleri paylaşan Mücahit Avcı 'dan , saldırı sonrası ilk açıklama geldi.

Mücahit Avcı'dan Saldırı Sonrası İlk Açıklama: Etraftakiler Olmasa..

MÜCAHİT AVCI 'DAN İLK AÇIKLAMA.

CHP 'li danışman , geçtiğimiz gün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 'nin kırmızı halıda yürürken düştüğü görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak "Kırmızı halıda kafası üzerinde yürüyen şahıs"  demişti.

MHP 'liler ise Mücahit Avcı 'ya pusu kurdu ve 10 kişi ona saldırarak feci şekilde onu dövdü. Saldırganlar yakalandı ve gözaltına alındı. Ancak ifadeleri alınan bu kişiler serbest bırakıldı. 

Serbest bırakılmaları sonrası Twitter adresi üzerinden açıklama yapan Mücahit Avcı şu ifadeleri kullandı:

"Bilindiği üzere perşembe günü alçak bir saldırıya uğradım. Saldırgan grubun, iki gün boyunca ofisim etrafında beni takip ederek saldırı planı yaptığını da kamera görüntüleriyle tespit ettik. Konuyu adli makamlara intikal ettirdik ancak bu kişiler buna rağmen serbest bırakıldılar.

Öncelikle bunun basit bir yaralama eylemi ya da kavga olmadığını herkesin bilmesi gerekiyor. Bu planlı, organize bir saldırı olmakla birlikte belki de çevredeki insanların müdahalesi olmasa ölümle sonuçlanabilecek bir saldırıydı.

Bu grubun, sosyal medya üzerinden beni öldürmekle ve darbetmekle tehdit eden MHP’li yöneticilerin güdümünde olduğu da ortada. Asıl vahim olan ise bu tehdit mesajları tarafımca adli makamlara verilmesine rağmen hiçbir işlem yapılmaması ve bu saldırganların serbest bırakılmasıdır.

Ayrıca sosyal medyada yer alan saldırıya ait görüntüler de bu grubun içindeki kişiler tarafından çekilerek topluma fiziki ve psikolojik şiddet tehdidi oluşturmak suretiyle dolaşıma sokulmuş olup, bu paylaşımlar üzerinden tarafıma tehditler yöneltilmeye de devam edilmektedir.

Ülkemizde bir iç karışıklık yaratma arzusunda olan bu saldırganlar ve azmettiricileri ile hukuki mücadeleden asla vazgeçmeyeceğimi, toplumu korku ve endişeye sevkederek baskı altına almak isteyenlere karşı dimdik ayakta olduğumu da herkesin bilmesini isterim.

Arayan, soran, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Sağlık durumum gayet iyi, evimde istirahat ediyorum. Sağduyu ve adalet duygusuyla bunu da aşacağımıza inancım tam."

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA