Mardin' de ki Kazada Can Kaybı 19'ya Çıktı! İçişleri Bakanı Bölgeye Gidiyor

Mardin 'de freni patlayan tırın kalabalık arasına girmesi sonucu meydana gelen katliam gibi kazada can kaybı sayısı 19'ya çıktı. Ayrıca 8'i ağır olmak üzere 29 kişinin yaralandığı feci kaza sonrasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bölgeye gidiyor..

Mardin' de ki Kazada Can Kaybı 19'ya Çıktı! İçişleri Bakanı Bölgeye Gidiyor

Mardin' de ki Kazada Can Kaybı 19'ya Çıktı! İçişleri Bakanı Bölgeye Gidiyor 

Türkiye bugün Gaziantep'ten gelen ve 15 kişinin hayatını kaybettiği acı kazanın şokunu atlamamışken, katliam gibi bir kaza haberi de Mardin Derik İlçesinden geldi. Gelen bilgilere göre Mardin Derik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında seyir halinde olan yüklü tır frenin patlaması sonucu 2 aracı biçti ve kalabalığı arasında girdi. Can pazarının yaşandığı kaza sonrasında hayatını kaybeden kişi sayısı 19'ya çıkarken, 8'i ağır olmak üzere 29 kişide çeşitli yerlerinden yaralandı. 

İçişleri Bakanı Bölgeye Gidiyor 

Kahreden haber sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bir çok siyasetçi hayatını kaybeden vatandaşlara allahtan rahmet diledi. Öte yandan Erdoğan 'ın talimatıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katlima gibi kazanın yaşandığı bölgeden bilgi almak için harekete geçti ve bölgeye gidiyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sosyal medya üzerinden açıklama yaptı

Bakan Soylu açıklamasında, "Maalesef bugün trafik kazaları açısından boğazımızın düğümlendiği gün oldu. Mardin Derik'te aynı yerde üst üste 2 tır kazası yaşandı. Tüm ekiplerimiz seferber. İlk belirlemelere göre 10 can kaybımız var. Yaralılarımız hastanelere taşınıyor. Geçmiş olsun. Allah rahmet eylesin." dedi.