Mahkumlara Af Süleyman Soylu'ya Soruldu: Açıklama İçin Tarih Geldi 2020

Mahkumlara af ile ilgili son dakika gelişmesi. Hakan Çelik İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'ya af düzenlemesini sordu. İşte cevap ve Hakan Çelik 'in af için açıkladığı kritik tarih. İşte detaylar.

Mahkumlara Af Süleyman Soylu'ya Soruldu: Açıklama İçin Tarih Geldi 2020

Mahkumlara af ile ilgili kritik tarih.

On binlerce mahkum ile mahkum yakını infaz düzenlemesini bekliyor. Denetimli serbestlik kapsamının arttırılması ve on binlerce mahkumun erken tahliye olmasını öngören infaz düzenlemesi önceki akşam Cnn ekranlarında gündeme geldi.

SÜLEYMAN SOYLU KONUK OLDU

Cnn Türk ekranlarında yayımlanan Hafta Sonu Özel programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'ya , sosyal medya üzerinden yoğun şekilde gelen sorular soruldu.

AF SORUSU SORULDU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'ya , "Ceza indirimi infaz düzenlemesi olacak mı?" sorusu soruldu. Bakan Soylu ise bu soruya "Onu kıymetli dostum Abdulhamit Bey biliyor" dedi.

Açıklama 3 'üncü saatte.

HAKAN ÇELİK TARİH VERDİ

Bu cevap üzerine Hakan Çelik, "Adalet Bakanı Sayın Abdulhamit Gül ile 4 Ocak 2020 günü bir program yapacağım. Bunun cevabını o gün alırız diye umut ediyorum" dedi.

AF BEKLEYENLER BU SAYFADA BİRLEŞİYOR

Af düzenlemesi bekleyen vatandaşlar bu sayfada  >>> TIKLA TAKİP ET

4 Ocak 2020 günü program öncesi sosyal medya üzerinden Hakan Çelik 'e mesaj göndererek taleplerinizi sayın Abdulhamit Gül 'e iletebilirsiniz. Peki sizce af çıkmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından taleplerinizi yazabilirsiniz.

AF AÇIKLAMASI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN