Kuzey Irak'taki 2 Şehidimizin İsimleri ve Memleketleri Açıklandı

Son dakika haberi: Irak 'ın Kuzey bölgesinde şehit olan 3 askerimizden ikisinin isimleri ve memleketleri açıklandı. İki kahraman askerimizin de Osmaniyeli oldukları öğrenildi.

Kuzey Irak'taki 2 Şehidimizin İsimleri ve Memleketleri Açıklandı

Son dakika haberi: Irak 'ta şehit olan kahramanlardan 2 'sinin Osmaniyeli oldukları açıklandı.

Türkiye bugün öğle saatlerinde kahreden haberle yıkıldı. Pençe 3 harekatı kapsamında devam eden operasyonlarda çatışma çıktı ve 3 askerimiz çatışma sonucu şehit oldu. 7 Askerimiz ise hain saldırı sonucu yaralandı ve tedavi altına alındı.

Irak 'ın kuzey bölgesinde çıkan çatışmada Piyade Uzman Çavuş Üzeyir Aslan ile Piyade Sözleşmeli Er Oğuzhan Yılmaz şehit oldu. Edinilen son dakika bilgilerine göre iki şehidimizin de Osmaniyeli olduğu öğrenildi.  Osmaniye 'ye iki şehit ateşi düştü. 

DÜZİÇİ 'NE ŞEHİT ATEŞİ

Pençe-3 Harekatı 'nda bölücü hainler ile çıkan çatışma sonucunda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Üzeyir Aslan' ın acı haberi Osmaniye 'nin Düziçi ilçesi 'nde ikamet etmekte olan ailesine verildi. Evli olduğu öğrenilen uzman çavuşun yakınları,  acı haber sonrası gözyaşlarına boğulup fenalık geçirdi. Bölgede hazır şekilde bulunan sağlık ekipleri , şehidin fenalık geçiren yakınlarına müdahale etti.

BAHÇE 'YE ŞEHİT ATEŞİ

Bekar olduğu öğrenilen  şehit Piyade Sözleşmeli Er Oğuzhan Yılmaz 'ın Osmaniye 'nin Bahçe ilçesinde ikamet etmekte olan ailesine de şehadet haberi verildi. Acı haber sonrası şehidin yakınları gözyaşına boğulurken, şehidin evine Türk bayrağı asıldı.

MEKANINIZ CENNET OLSUN...