Kılıçdaroğlu'ndan Yeni Açıklama: Saldırının Asıl Sebebi..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'ndan yeni açıklama geldi. Kılıçdaroğlu açıklamasında kendisine yapılan saldırı ile ilgili önemli ifadeler kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan Yeni Açıklama: Saldırının Asıl Sebebi..

Son dakika haberi: Kemal Kılıçdaroğlu 'ndan flaş açıklama.

Makamında muhabirleri ağırlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu saldırı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte Kılıçdaroğlu 'nun açıklamaları:

ASIL SEBEP..

Dün hoş bir olay yaşanmadı. Protestolar bir hak ama bu farklı. Bu bana yönelik bir liç girişimiydi. Amacın CHP'yi sokağa dökmek olduğunu düşünüyorum. Planlı bir saldırıydı güvenlik önlemleri yetersizdi... Evden çıkarılmamız neden 1,5 saat sürdü?

Evdekiler 'evimiz yakılır mı?' korkusu yaşadılar. Bize çay bile demlemek istediler. Bir provakasyondu. Eve eminiyet müdürü geldi kamuflajla çıkarmak istediler kabul etmedim. Ne demek ben suçlu muyum?

HULUSİ AKAR 'A SORMAK LAZIM

-Hulusi Akar'a sormak lazım o sözleri o an ne demek istedi bilemiyorum.

DURUMU NASIL?

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Çubuk'un Akkuzulu Mahallesi'nde dün katıldığı şehit Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı'nın cenaze töreninde saldırıya uğramasının ardından akşam Çankaya'daki evine gitti. Bugün sabah saatlerinde evinden çıkan Kılıçdaroğlu, kendisini bekleyen basın mensuplarına gülümsedi. Kılıçdaroğlu, bina çıkışında "Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız, iyi misiniz?" diyerek, selamladığı gazetecilerin saldırıyla ilgili soruları üzerine "Sağ olun, gayet iyiyim" dedi.