Kadir Mısıroğlu'nun Son Durumu Hakkında Açıklama Geldi: Durumu Ciddi

Yoğun bakıma kaldırılan Kadir Mısıroğlu 'nun son durumu hakkında açıklama geldi. Edinilen bilgilere göre Mısıroğlu 'nun durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Kadir Mısıroğlu'nun Son Durumu Hakkında Açıklama Geldi: Durumu Ciddi

Son dakika haberi: Kadir Mısıroğlu 'nun son durumu hakkında açıklama geldi.

Bir süredir şeker hastalığı nedeniyle tedavi görmekte olan Kadir Mısıroğlu, önceki gün akşam saatlerinde daha da fenalaştı ve yoğun bakıma alındı. Mısıroğlu'nun rahatsızlığının yeniden nüksettiği ve tedavi için hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

SON DAKİKA AÇIKLAMASI GELDİ

Osmanlılar İlim ve İrfan Vakfı Genel Sekreteri Ali İhsan Bahadır, İstanbul ’da bulunan özel bir hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan 86 yaşındaki Tarihçi Kadir Mısıroğlu ’nun, son durumu hakkında bilgi verdi.

Bahadır, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bir buçuk yıldır diyabetik şeker rahatsızlığından dolayı hastanedeyiz, zaman zaman gelip gidiyoruz. Buna bağlı kanda oluşan enfeksiyon sebebiyle üstadımız şu anda yoğun bakıma alınmış durumda. Enfeksiyonu düşürmeye çalışıyorlar. Şu anki seyir biraz ciddi. Bütün muhiplerinden dua bekliyoruz, istirham ediyoruz. Gelişmelerle ilgili bilgi almak isteyenler resmi internet sayfamızdan bizi takip edebilirler. kadirmisiroglu.com sayfasından en doğru, en sağlıklı bilgiye ulaşabilirler. Şu andaki durumumuz budur. İnşallah en iyi gelişmelerden muhiplerimizi haberdar edeceğiz."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA