İşte KYK Borçlarının Faizlerinin Silineceği Tarih..

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yaptığı son dakika açıklamasında KYK borçlarının faizlerinin silineceği tarihi paylaştı.

İşte KYK Borçlarının Faizlerinin Silineceği Tarih..

Kabine sonrası KYK borçları ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Bugün toplanan kabine sonrası birtakım açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati KYK borçlarına değindi. Bakan Nebati yaptığı açıklamada yeni torba yasanın geleceğini ve torba kanun teklifinde çok sayıda düzenleme olduğunu ifade etti. Orta Vadeli Ekonomi Planı’nın Eylül’ün ilk haftasında açıklanacağını kamuoyu ile paylaşan Bakan Nebati, düzenlemeleri değerlendirdi.

Proje kapsamının Eylül ayının ilk günlerinde açıklanacağının altını çizen bakan Nebati, ekonomik düzenlemeleri içeren torba kanun teklifinin yeni meclis dönemin başlaması ile birlikte meclise sunulacağını ifade etti.

Torba Teklif KYK Borçlarını Düzenlemeyi de Kapsıyor

Bakan Nebati açıklamasında torba yasa ile KYK borçlarının düzenleneceğini de dile getirdi. KYK borçlarının faizleri Ekim'in ilk günlerinde silinecek.

KYK faizleri ile ilgili detayları yakından takip etmek için uygulamamızı indirin.

https://www.kamubulteni.com/images/upload/KAMUBULTENY_GOOGLE_PLAY.png  https://www.kamubulteni.com/images/upload/KAMUBULTENY_IOS.png 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

https://www.kamubulteni.com/images/upload/instagram.png / https://www.kamubulteni.com/images/upload/facebook.png / https://www.kamubulteni.com/images/upload/twitter.png