İŞKUR Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Kurası Başladı (Sonuçlar Saat Kaçta?)

Son dakika: Sağlık Bakanlığı 6 bin 409 kadrolu personel alımı kura çekimi başladı. Peki kura sonuçlarına nereden ulaşabilirim? Kura sonuçları saat kaçta açıklanacak? İşte detaylar.

İŞKUR Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Kurası Başladı (Sonuçlar Saat Kaçta?)

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı kurası başladı.

Ocak ayının 4 'üne kadar alınan başvurularda , Sağlık Bakanlığı bünyesine 6 bin 409 personel alımı yapılacağı belirtildi. Başvuruların sona ermesinin ardından 6409 personel alımı için kuralar beklenmeye başladı. Bakanlık , önceki gün yaptığı açıklamada kura çekiminin 15 Ocak günü gerçekleştirileceğini duyurdu.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada kura ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında ihtiyaç duyulan sürekli işçi istihdamı için İşkur üzerinden başvurular alınmıştır. Bakanlığımızca kura usulü ile yerleştirme işleminin yapılması için Kura usulune tabi taleplerden;

Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, Elektrikçi (Genel), Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Klinik Destek Elemanı (Hastane), Şoför (Yolcu Taşıma), Veri Giriş Kontrol İşletmeni ve Yardımcı Klinik Elemanı (Diş) mesleklerine ilişkin 5037 sürekli işçi alımı için İŞKUR'un gönderdiği ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle münhal kadronun dört katı asil dört katı yedek noter huzurunda kura ile belirlenecektir.

Kura, 15 Ocak 2019 Salı günü gerçekleştirilecektir.

Katılımcılar, Kura sonuçlarını aynı gün saat 20.00' den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden öğrenebileceklerdir.

Not: Başvuru sayısının çokluğu sebebiyle kuraya katılımcı alınmayacaktır."

KURA ÇEKİMİ BAŞLADI

Sağlık Bakanlığı, saatler 10.00 'ı gösterdiğinde kura çekimine başladı. İl İl çekilen kuralar , Saat 17,00 'a kadar devam edecek. Kuraların sona ermesinin ardından sonuçlar , 20,00 'da erişime açılacak ve sözlü mülakata girmeye hak kazanan adaylar duyurulacak.

KURA SONUÇ SAYFASI ERİŞİME AÇILDIĞINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN