İçişleri Bakanı Duyurdu! 25 Can Kaybımız Var

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Twitter adresinden yapmış olduğu paylaşımda Arefe ve Bayramın 1. ve 2. günlerinde toplamda 25 kişinin trafik kazalarında hayatını kaybettiğini duyurdu..

İçişleri Bakanı Duyurdu! 25 Can Kaybımız Var

Türkiye'de Kurban Bayramı kutlanırken, kaza haberleri gelmeye devam ediyor.

Kurban Bayramı tatili sonrasında, verilen 2 günlük idari izin ve ardından da 15 Temmuz resmi tatili ile birlikte Türkiye'de 9 günlük bayram tatili oluştu. Tatil uzun olunca bir vatandaş gurbetten Kurban bayramı için memleketlerine akın etti. Trafik yoğunluğu ile birlite her ne kadar önlemler alınsada trafik kazaları haberleri gelmeue devam ediyor. Türkiye'de şu ana kadar Arefe günü ve Bayramın 1. ve 2. günlerinde ülke genelinde meydana gelen trafik kazalarında onlarca vatandaşımız yaralanırken, 25 kişide hayatını kaybetti. 

25 Kaybımız Var

Acı haberi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Twitter adresi üzerinden paylaşım yapan Bakan Soylu,"Lütfen trafik kurallarına uyalım. 7-18 Temmuz tarihleri arasında bayram trafiği için teyakkuzdayız.8 Temmuz arefe günü 8, 9 Temmuz bayramın 1'inci günü 8, 10 Temmuz bayramın 2'nci günü 9 olmak üzere toplam 25 kaybımız var. Emniyet kemerini ihmal etmeyelim. Bayramınız kemerli olsun." ifadelerini kullandı.