Hakkari'deki Patlamada 1 Askerimiz Şehit Oldu... Şehidimizin İsmi ve Memleketi Açıklandı

Son dakika haberi: MSB 'den yapılan açıklamada, Hakkari 'deki patlamada bir askerimizin şehit olduğuna yer verildi. Şehidimizin ismi ve memleketi açıklandı.

Hakkari'deki Patlamada 1 Askerimiz Şehit Oldu... Şehidimizin İsmi ve Memleketi Açıklandı

MSB acı haberi açıkladı: 1 askerimiz şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada, bugün sabah saatlerinde bölücü hainler tarafından tuzaklanan bir mühimmatın infilak ettiği, patlayıcının infilak etmesi sonucu meydana gelen patlamada bir askerimiz yaralandı. 

İlk müdahalesi sonrası hemen hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan askerimiz, hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

MSB 'den yapılan son dakika açıklaması şu şekilde:"Irak kuzeyi Pençe Hareket alanında, 28 Eylül 2020 tarihinde, teröristler tarafından tuzaklanmış bir mühimmatın patlaması sonucunda, bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur"

ŞEHİDİMİZİN İSMİ AÇIKLANDI

Hakkari'de bulunan bir üst bölgesinde bakım sırasında mühimmatın patlaması sonucu Mardinli Uzman Çavuş Serdar Temelli şehit oldu.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA