Hakkari Adliyesi Personel Alımı Sonuçları Açıklandı

Hakkari Adliyesi personel alımı başvuru sonuçları açıklandı. Adliye ve cezaevlerine yapılan personel alımının başvuru sonuçları haberimizde.

Hakkari Adliyesi Personel Alımı Sonuçları Açıklandı

Hakkari Adliyesi personel alımı sonuçları açıklandı.

Hakkari Adliyesi tarafından yapılan son dakika açıklamasında personel alımı başvuru sonuçalrının açıklandığına yer verildi. CTE ve Adalet Bakanlığı bünyesinde adliyede ve cezaevinde çalıştırmak üzere yapılan personel alımında sonuç listeleri şu şekilde;

- 20 Ağustos 2019 Salı günü saat 09:00'da, sözleşmeli zabıt katibi adayların bilgisayar ile vuruş hesabı yapılmadan üç dakikada yanlışsız olarak en az doksan kelime yazıp yazamadıklarının tespiti için uygulamalı sınav yapılacaktır. Belirtilen günde uygulamalı sınavın bitirilememesi halinde takip eden günlerde sınava devam edilecektir.

- 22 Ağustos 2019 Perşembe günü saat 09:00'da, Şoför adayları için direksiyon uygulama sınavı yapılacaktır. Belirtilen günde uygulamalı sınavın bitirilememesi halinde takip eden günlerde sınava devam edilecektir.

Zabıt kâtibi unvanı için sözlü sınava çağrılacakların belirlenmesi ve ilanı :

Uygulamalı sınavda başarılı olanlardan, sınav komisyonunca doğru olarak kabul edilen kelime sayısı esas alınmak kaydıyla, en fazla doğru kelime yazan adaydan başlanarak istihdam edilmek istenilen komisyon için ilan edilen pozisyonun 3 katı kadar aday sözlü sınava çağrılacaktır. Buna göre oluşturulan sıralamada, son sıradakilerle aynı sayıda doğru kelime yazanlar da sözlü sınava girebileceklerdir.

- Sözlü sınava girmeye hak kazananlar en geç 02 Eylül 2019 Pazartesi günü sınavı yapan adalet komisyonlarında ve bu komisyonların adliye internet sitesinde yayınlanacak olup, ayrıca yazılı bildirim yapılmayacaktır. Sınava katılma hakkını elde edemeyen başvuru sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

09 Eylül 2019 Pazartesi günü saat 09:00'da, Yönetmeliğin 14'üncü maddesine göre adaylar sözlü sınava alınacaklardır. Belirtilen günde sözlü sınavın bitirilememesi halinde takip eden günlerde sınava devam edilecektir.

- Zabıt Katipliği ve Şoförlük uygulama sınavında başarılı olan adayların (4 adet) Güvenlik Arşiv Araştırma Formunu (Ek-3) doldurarak (4 adet) Vukuatlı Nüfus Kayıt Tablosunu en geç 29/08/2019 tarihine kadar Komisyon Başkanlığımıza teslim etmeleri gerekmektedir.

ZABIT KATİBİ ADAY TESPİT LİSTELERİ

- Çukurca Adliyesi Sözleşmeli Zabıt Katipliği Aday Tespit Listesi için tıklayınız....

- Yüksekova - Şemdinli Adliyesi Sözleşmeli Zabıt Katipliği Aday Tespit Listesi için tıklayınız....

MÜBAŞİR ADAY TESPİT LİSTELERİ

- Hakkari - Çukurca Adliyesi Sözleşmeli Mübaşir Aday Tespit Listesi için tıklayınız....

- Yüksekova - Şemdinli Adliyesi Sözleşmeli Mübaşir Aday Tespit Listesi için tıklayınız....

ŞOFÖR ADAY TESPİT LİSTELERİ

- Hakkari Adliyesi Sözleşmeli Şoför Aday Tespit Listesi için tıklayınız....

- Yüksekova Adliyesi Sözleşmeli Şoför Aday Tespit Listesi için tıklayını

CTE SONUÇLARI

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünce Komisyonumuza verilen izin doğrultusunda Bayan İnfaz Koruma Memurluğu, Erkek İnfaz Koruma Memurluğu, Cezaevi Şoför ve Teknisyen (Elektrik) ünvanlarına yapılan başvurular sonucunda, başvuruları kabul edilerek uygulama ve mülakat sınavlarına katılmaya hak kazananlara ilişkin aday tespit listelerimiz aşağıdaki linklerde yayınlanmıştır.

- Bayan ve Erkek İnfaz Koruma Memurları boy kilo ölçümü 05 Ağustos 2019 Pazartesi günü Hakkari Adliyesinde yapılacaktır. Adayların boy kilo ölçümüne gelirken  (4 adet) Güvenlik Arşiv Araştırma Formunu (Ek-3) Bilgisayardan doldurarak (4 adet) Vukuatlı Nüfus Kayıt Tablosu ile birlikte Başkanlığımıza teslim etmeleri gerekmektedir.

- Bayan ve Erkek İnfaz Koruma Memurları için mülakata katılacak adaylara ilişkin liste boy kilo ölçümünden sonra ayrıca ilan edilecektir.

- Şoförlük sınavına ait ilan edilen listede kabul olarak belirtilen adayların direksiyon uygulama sınavı 22 Ağustos 2019 Perşembe günü saat 13.30 da Hakkari Adliyesinde yapılacaktır.

- Şoförlük uygulama sınav sonuçları 02 Eylül 2019 Pazartesi günü Hakkari Adliyesi Resmi İnternet Sitesinde yayınlanacaktır.

- Teknisyen (Elektrik) sözlü sınavı 09 Eylül 2019 Pazartesi günü Hakkari Adliyesinde yapılacaktır.

- Cezaevi Şoförlük uygulama sınavında başarılı olan adaylar ve Teknisyen (Elektrik) başvurusu kabul edilen ayayların (4 adet) Güvenlik Arşiv Araştırma Formunu (Ek-3) doldurarak (4 adet) Vukuatlı Nüfus Kayıt Tablosunu en geç 08/08/2019 tarihine kadar Başkanlığımıza teslim etmeleri gerekmektedir.

Hakkari (Bayan) Sözleşmeli İnfaz Koruma Memurluğu Aday Tespit Listesi için tıklayınız...

Hakkari (Erkek) Sözleşmeli İnfaz Koruma Memurluğu Aday Tespit Listesi için tıklayınız...

Hakkari Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Sözleşmeli Şoför Aday Tespit Listesi için tıklayınız...

Hakkari Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Sözleşmeli Teknisyen (Elektrik) Aday Tespit Listesi için tıklayınız..

Mülakatlara girecek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA