Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan 1017 Personel Alımı İçin Kura Duyurusu Geldi İşte Kura Çekim Tarihi ve Yeri

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 1017 kamu personeli alımı için bir son dakika duyurusu geldi. Yapılan duyuruda kura çekiminin tarihi ve yer paylaşıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan 1017 Personel Alımı İçin Kura Duyurusu Geldi İşte Kura Çekim Tarihi ve Yeri

Bakanlık tarafından kura çekimi ile ilgili şu şekilde açıklama yapıldı;

4857 sayılı İş Kanunu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde Bakanlığımız taşra teşkilatında temizlik görevlisi meslek kolunda 144’ü engelli, 106’sı eski hükümlü statüsünde olmak üzere toplam 1017 sürekli işçi kadrolarına yapılacak alımlara ilişkin aday listelerinin belirlenmesi amacıyla Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 12’nci maddesi gereği Türkiye İş Kurumu tarafından gönderilen nihai listelerde yer alan adaylar arasından noter huzurunda kura çekilecektir.

Kura Çekimi Ne Zaman Nerde Yapılacak?

Kura çekimi 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 10.30’da Bakanlığımız Merkez Binası Konferans Salonu’nda (Örnek Mah. Oruç Reis Cad. No:13 Altındağ/ANKARA) gerçekleştirilecektir.

Kura Çekimi Canlı Takip Edilebilecek Mi?

Kura çekimini izlemek isteyen adaylar, salon kapasitesi doğrultusunda izleyici olarak katılım sağlayabilecektir.

İlgililere ilanen duyurulur.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /