Fabrikada Patlama Ölü ve Çok Sayıda Yaralı Var

Son Dakika. Mobilya fabrikasında patlama sonucu çıkan yangında 2 vatandaşın hayatını kaybettiği ve çok sayıda yaralının olduğu duyuruldu.

Fabrikada Patlama Ölü ve Çok Sayıda Yaralı Var

Bursa'nın İnegöl ilçesinde orman ürünleri fabrikasındaki talaş kazanında patlama yaşandı. Yaşanan patlamanın ardından fabrikada çıkan yangında ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı var.

Yangın saat 13.00 sıralarında Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir mobilya fabrikasında çıktı. Mobilya malzemeleri üreten fabrikadaki talaş kazanında meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Patlamada 1 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin de yaralandığı belirtildi. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürerken, fabrikadan yükselen siyah dumanlar ilçe merkezinden de görüldü.

Ölü Sayısı 2'ye Çıktı

Olayın ardından Bursa Valisi Yakup Canbolat ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, fabrikaya gelerek incelemelerde bulundu.

Vali Canbolat yaptığı açıklamada "Fabrikada silolar ve buhar kazanının olduğu bölgede bir patlama oluyor. Ekiplerimizce bu bölgede bir kişinin daha cesedi bulundu. Vefat sayısı 2'ye yükseldi. Haber alınamayan bir çalışan vardı. Bu kişinin o personel olup olmadığını araştırıyoruz. Ekiplerimizin incelemeleri sürüyor." ifadesini kullandı.

Bununla beraber patlamada yaralandığı belirtilen kişi sayısının 5 olduğu ifade ediliyor.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /